Bedrijven in postcodegebied 1211CK

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1211CK.

Filter Filter

Woensdag 8 september 2021

SINC.
Opgericht in Juli 2021

De onderneming SINC. is gevestigd op Kerkstraat 13A te Hilversum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Vrijdag 26 april 2019

Dewi Altena
Opgericht in April 2019

De onderneming Dewi Altena is gevestigd op Kerkstraat 7 te Hilversum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Donderdag 1 januari 2015

OPEN32
Opgericht in April 2013

De onderneming OPEN32 is gevestigd op Kerkstraat 19 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Basilov & Co.
Opgericht in April 2013

De onderneming Basilov & Co. is gevestigd op Kerkstraat 19 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

GM Company Stores Hilversum
Opgericht in Maart 2013

De onderneming GM Company Stores Hilversum is gevestigd op Kerkstraat 15 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in speelgoed.

X.eres
Opgericht in Juli 2015

De onderneming X.eres is gevestigd op Kerkstraat 23 te HILVERSUM en is actief in de branche Thuiszorg.

Lunchroom De Eetkamer
Opgericht in April 2013

De onderneming Lunchroom De Eetkamer is gevestigd op Kerkstraat 3 te Hilversum en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

Jenny Keuter
Opgericht in Mei 2015

De onderneming Jenny Keuter is gevestigd op Kerkstraat 7 te HILVERSUM en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Vero Moda Hilversum 2
Opgericht in April 2013

De onderneming Vero Moda Hilversum 2 is gevestigd op Kerkstraat 27 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Diamant Bijoux
Opgericht in September 2015

De onderneming Diamant Bijoux is gevestigd op Kerkstraat 5A te Hilversum en is actief in de branche Winkels in juweliersartikelen en uurwerken.

Lisanne van den Berg
Opgericht in Januari 1996

De onderneming Lisanne van den Berg is gevestigd op Kerkstraat 1 te Hilversum en is actief in de branche .

Eleganza Schoenen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Eleganza Schoenen B.V. is gevestigd op Kerkstraat 1 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in schoenen en lederwaren.

Manfield
Opgericht in April 2013

De onderneming Manfield is gevestigd op Kerkstraat 25 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in schoenen en lederwaren.

Score
Opgericht in April 2013

De onderneming Score is gevestigd op Kerkstraat 1B te Hilversum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

B&B Sport
Opgericht in April 2013

De onderneming B&B Sport is gevestigd op Kerkstraat 31 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen, sport- en kampeerartikelen en boten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent