Bedrijven in postcodegebied 1223DC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1223DC.

Filter Filter

Donderdag 27 oktober 2016

Hessing Flowercorner
Opgericht in September 2016

De onderneming Hessing Flowercorner is gevestigd op Seinstraat 106-108 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Donderdag 1 januari 2015

Ter Stal Textiel B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Ter Stal Textiel B.V. is gevestigd op Seinstraat 90-92 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Gruiterij Seinhorst
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Gruiterij Seinhorst is gevestigd op Seinstraat 102 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

V.O.F. Slagerij N. van Zadelhof
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij N. van Zadelhof is gevestigd op Seinstraat 104 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Van Vulpen & Roozenburg Makelaars
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Van Vulpen & Roozenburg Makelaars is gevestigd op Seinstraat 108 te Hilversum en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Dekker & Winkler
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Dekker & Winkler is gevestigd op Seinstraat 100 te Hilversum en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent