Bedrijven in postcodegebied 4793TE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4793TE.

Filter Filter

Dinsdag 13 september 2016

The Trendy Store
Opgericht in Januari 2016

De onderneming The Trendy Store is gevestigd op Oudemolensedijk 9 te FIJNAART en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Mest Intermediair Frijters
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Mest Intermediair Frijters is gevestigd op Oudemolensedijk 19 te FIJNAART en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Donderdag 1 januari 2015

www.budgetincubators.com
Opgericht in April 2015

De onderneming www.budgetincubators.com is gevestigd op Oudemolensedijk 7 te FIJNAART en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

slijterij van der Maas
Opgericht in Maart 2013

De onderneming slijterij van der Maas is gevestigd op Oudemolensedijk 9 te Fijnaart en is actief in de branche Winkels in dranken.

V.O.F. G. Frijters
Opgericht in Oktober 2014

De vennootschap onder firma V.O.F. G. Frijters is gevestigd op Oudemolensedijk 19 te FIJNAART en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

JOBA Bedrijven B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap JOBA Bedrijven B.V. is gevestigd op Oudemolensedijk 7b te Fijnaart en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

V.O.F. Schreuders Landbouwbedrijf
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Schreuders Landbouwbedrijf is gevestigd op Oudemolensedijk 29 te Fijnaart en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

G. Frijters
Opgericht in Maart 2013

De onderneming G. Frijters is gevestigd op Oudemolensedijk 19 te Fijnaart en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent