Bedrijven in provincie Drenthe

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Drenthe.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Akkerbouwbedrijf Houwing
Opgericht in Januari 1983

De maatschap Akkerbouwbedrijf Houwing is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 196 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Inge Russchen
Opgericht in November 2022

De onderneming Inge Russchen is gevestigd op Het Haarspit 10 te Hoogeveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

SAF Klussenbedrijf, Renovatie en afbouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SAF Klussenbedrijf, Renovatie en afbouw is gevestigd op Smetanalaan 90 te Assen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Alumax Boats Amsterdam B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Alumax Boats Amsterdam B.V. is gevestigd op Setheweg 12 te Meppel en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Taxidermy Emmen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Taxidermy Emmen is gevestigd op Batingehof 25 te Emmen en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

NJMTrading
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NJMTrading is gevestigd op Witrugspecht 21 te Emmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Joost Huiskens ondersteuning bij taalaanpak
Opgericht in November 2022

De onderneming Joost Huiskens ondersteuning bij taalaanpak is gevestigd op Oosterzoom 33 te Peize en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Passage- Sleen
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Passage- Sleen is gevestigd op Diphoorn 17 te Diphoorn en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Nicole de Vries Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nicole de Vries Services is gevestigd op Bentinckslaan 34 te Hoogeveen en is actief in de branche Organiseren van sportevenementen.

TWMzorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TWMzorg is gevestigd op Laurierpark 102 te Assen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Shadida Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Shadida Holding B.V. is gevestigd op Vlasveld 40 te Assen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Gastouderopvang Ginette Assen
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Gastouderopvang Ginette Assen is gevestigd op Jan Naardingstraat 3 te Assen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Opslagruimtedieverbrug.nl
Opgericht in November 2022

De onderneming Opslagruimtedieverbrug.nl is gevestigd op Egginkstraat 2 te Wapse en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Bakr
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bakr is gevestigd op Alexander Dubcekweg 43 te Assen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

ContentRank
Opgericht in November 2022

De onderneming ContentRank is gevestigd op De Huizen 22 te Zwartemeer en is actief in de branche Public relationsbureaus.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent