Bedrijven in provincie Drenthe

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Drenthe.

Filter Filter

Gisteren

Stam Energie Techniek
Opgericht in September 2023

De onderneming Stam Energie Techniek is gevestigd op Wilhelmina Nijhoffstraat 7 te Coevorden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Priorizon Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Priorizon Holding B.V. is gevestigd op C.T. Storkweg 13A te Assen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

DDL Handel & Dienstverlening
Opgericht in September 2023

De onderneming DDL Handel & Dienstverlening is gevestigd op Kreeft 23 te Klazienaveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Berends Tandprothetiek
Opgericht in Januari 2023

De maatschap Berends Tandprothetiek is gevestigd op Groningerstraat 63 te Assen en is actief in de branche Tandtechnische bedrijven.

schuurtje490
Opgericht in September 2023

De onderneming schuurtje490 is gevestigd op Noorderdiep 490 te Nieuw-Buinen en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

Jouke Waarderend Coach
Opgericht in September 2023

De onderneming Jouke Waarderend Coach is gevestigd op Keurnotenlaan 31 te Rolde en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Vioolles Peize
Opgericht in September 2023

De onderneming Vioolles Peize is gevestigd op Eikenlaan 27 te Peize en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Meliora Consulting
Opgericht in September 2023

De onderneming Meliora Consulting is gevestigd op Kortbree 3 te Tynaarlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

manon at work
Opgericht in September 2023

De onderneming manon at work is gevestigd op Oranjekanaal NZ 2 te Emmen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

van Leerdam Medical Consultancy
Opgericht in September 2023

De onderneming van Leerdam Medical Consultancy is gevestigd op Wijsterseweg 18-19 te Spier en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

QUENO Sports Education
Opgericht in September 2023

De onderneming QUENO Sports Education is gevestigd op Hoofdstraat 55 te Westerbork en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Magistri Civitas
Opgericht in September 2023

De vereniging Magistri Civitas is gevestigd op Vd Duyn van Maasdamstr 1 te Meppel en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

JDW Projectmanagement & Events
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming JDW Projectmanagement & Events is gevestigd op Binnenroede 21 te Smilde en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Vakog
Opgericht in September 2023

De onderneming Vakog is gevestigd op Buizerd 1 te Meppel en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Farhan cabservice
Opgericht in September 2023

De onderneming Farhan cabservice is gevestigd op Dommelstraat 28 te Assen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent