Gezochte personen in provincie Groningen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Groningen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Overval winkel Dierenriemstraat

  Groningen - GRONINGEN – In de vroege ochtend van maandag 16 september 2019 rond 07.00 uur vond een overval plaats in een winkel in de Dierenriemstraat. Onder bedreiging van een vuurwapen werd het personeel gedwongen om de kluis open te maken.

  Groningen

  Dinsdag 8 oktober 2019

  Verdachte pinnen gestolen pas

  Groningen - De man op de foto pint met een pas die een dag eerder werd weggenomen bij een overval op de bestuurder van een auto in Groningen.

  Groningen

  Woensdag 18 september 2019

  Zwaar gewonde na mishandeling

  Groningen - GRONINGEN – Ee 47-jarige inwoner van Groningen werd op zondag 30 juni omstreeks 07.30 uur door een onbekende man geslagen bij de Steentilbrug en raakte hierdoor zwaar gewond. De politie zoekt de verdachte van deze mishandeling. Ook zoekt de politie nog een belangrijke getuige van het voorval.

  Groningen

  Woensdag 28 augustus 2019

  Mes dodelijk steekincident Jaagpad gezocht

  Groningen - Op 14 mei 2019 rond 19.15 uur vond er een steekincident plaats op het Jaagpad in Groningen. Daarbij kwam de 27-jarige Hidde Bergman bij om het leven.

  Groningen

  Dinsdag 18 juni 2019

  Verdachten van overval cafetaria

  Groningen - De mannen op deze foto's hebben een cafetaria aan de Floresstraat in Groningen overvallen.

  Groningen

  Donderdag 2 mei 2019

  Mishandeling en mogelijke woninginbraak

  Groningen - Een 78-jarige bewoonster werd op zaterdagmiddag 13 april in haar huis aan de Groningerweg wakker met ernstige verwondingen. Zij kan die zelf niet verklaren, maar er zijn veel sporen die op een inbraak wijzen. Vermoedelijk is ze slachtoffer geworden van een of meer gewelddadige inbrekers. Een raam van de woonkamer, aan de voorzijde, was vernield en het huis was overhoop gehaald. Ook is de 32-inch Philips-televisie van mevrouw meegenomen.

  Groningen

  Dinsdag 15 januari 2019

  Schietincident

  Groningen - De man op deze foto wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident, vorig jaar in Groningen.

  Groningen

  Donderdag 27 december 2018

  Overval met stroomstootwapen en vuurwapen

  Groningen - Op zaterdag avond 1 september 2018 rond 22.00 uur werd een cafetaria op de hoek van de Helper Weststraat en de Helper Westsingel overvallen door deze drie personen.

  Groningen

  Maandag 17 december 2018

  Gewapende overval

  Marum - De mannen op de foto worden verdacht van een gewelddadige overval op een pizzeria in Marum. Ondanks dat zij een masker dragen hopen we dat iemand weet wie de overvallers zijn.

  Marum

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement