Gezochte personen in provincie Groningen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Groningen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 16 mei 2019

  Buschauffeur mishandeld

  Groningen - GRONINGEN – Een buschauffeur van lijn 15 in Groningen kreeg van een ontevreden passagier een kopstoot en werd vervolgens geslagen.

  Groningen

  Donderdag 2 mei 2019

  Mishandeling en mogelijke woninginbraak

  Groningen - Een 78-jarige bewoonster werd op zaterdagmiddag 13 april in haar huis aan de Groningerweg wakker met ernstige verwondingen. Zij kan die zelf niet verklaren, maar er zijn veel sporen die op een inbraak wijzen. Vermoedelijk is ze slachtoffer geworden van een of meer gewelddadige inbrekers. Een raam van de woonkamer, aan de voorzijde, was vernield en het huis was overhoop gehaald. Ook is de 32-inch Philips-televisie van mevrouw meegenomen.

  Groningen
  Door politie gezochte dief nog steeds actief.

  Groningen - GRONINGEN – In de nacht van zondag 13 januari 2019 werd een pinpas gestolen bij een geldautomaat aan de Vismarkt. Met de gestolen pas werden grote geldbedragen opgenomen.

  Groningen

  Dinsdag 15 januari 2019

  Schietincident

  Groningen - De man op deze foto wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident, vorig jaar in Groningen.

  Groningen

  Donderdag 27 december 2018

  Overval met stroomstootwapen en vuurwapen

  Groningen - Op zaterdag avond 1 september 2018 rond 22.00 uur werd een cafetaria op de hoek van de Helper Weststraat en de Helper Westsingel overvallen door deze drie personen.

  Groningen

  Maandag 17 december 2018

  Gewapende overval

  Marum - De mannen op de foto worden verdacht van een gewelddadige overval op een pizzeria in Marum. Ondanks dat zij een masker dragen hopen we dat iemand weet wie de overvallers zijn.

  Marum

  Maandag 1 oktober 2018

  Woninginbraak Zevenhuizen

  Zevenhuizen - De politie vraagt uw hulp bij de opsporing van twee verdachten die in de nacht van 1 april inbraken in een vrijstaande woning aan de Bierhoogtweg in Zevenhuizen.

  Leek » Zevenhuizen
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?