Gezochte personen in provincie Groningen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Groningen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Dinsdag 9 november 2021

  Inbreker op de fiets steelt gouden sieraden en bankpassen.

  Groningen - GRONINGEN – Op vrijdag 16 juli rond 14.00 uur zag een inbreker kans om een woning aan de Noorddijkerweg binnen te sluipen en als buit gouden sieraden en bankpassen mee te nemen.

  Groningen
  Geraffineerde diefstal fiets!

  Groningen - GRONINGEN – Een vrouw uit Groningen stalde haar fiets bij een supermarkt. Bij terugkomst bleek haar fiets te zijn gestolen. Op de beelden van de bewakingscamera is te zien dat dit op een heel geraffineerde manier gebeurde.

  Groningen

  Woensdag 8 september 2021

  Winschoten: verdachten snelkraak juwelier Langestraat gezocht

  Winschoten - In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 juni 2021 werd er een snelkraak gepleegd bij een juwelier aan de Langestraat in Winschoten. De snelkraak vond plaats rond 3:20 uur. Bij de snelkraak zijn veel sieraden buitgemaakt. Van de verdachten zijn beelden die de politie nu deelt, wie herkent hen? Deel uw informatie met de politie.

  Oldambt > Winschoten

  Dinsdag 11 februari 2020

  Drie verdachten woningoverval Scheemda

  Scheemda - Op 9 november 2018 werd een 62-jarige man rond 22:30 uur in zijn slaap overvallen in zijn woning aan de Zwaagsterweg in Scheemda. Drie overvallers dreigden hem iets aan te doen als hij niet meewerkte.

  Oldambt > Scheemda-Heiligerlee > Scheemda

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement