Gezochte personen in provincie Groningen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Groningen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zaterdag 19 september 2020

  Woningoverval Flessingsterrein Oude Pekela

  Oude Pekela - Op 21 augustus 2019 overvielen twee mannen in bivakmutsen een echtpaar van 72 in hun woning aan het Flessingsterrein in Oude Pekela. Hun kleindochter van 15 jaar was op die woensdagavond ook in de woning. Onder bedreiging van een vuurwapen en een ijzeren staaf eisen twee mannen met een bivakmuts geld. De daders maken alleen 40 euro en een paar bingokaarten buit, maar de impact voor de familie is een jaar later nog steeds voelbaar.

  Pekela > Wijk 00 > Oude Pekela

  Maandag 23 maart 2020

  Woningoverval Groningen

  Groningen - Op de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober 2019 hebben twee mannen een 66-jarige man met geweld overvallen in zijn woning aan de Oosterhamriklaan in Groningen.

  Groningen

  Dinsdag 11 februari 2020

  Drie verdachten woningoverval Scheemda

  Scheemda - Op 9 november 2018 werd een 62-jarige man rond 22:30 uur in zijn slaap overvallen in zijn woning aan de Zwaagsterweg in Scheemda. Drie overvallers dreigden hem iets aan te doen als hij niet meewerkte.

  Oldambt > Scheemda-Heiligerlee > Scheemda

  Maandag 3 februari 2020

  Woningoverval Bourtange

  Bourtange - In de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 september 2019 rond 02:30 uur werd een 66-jarige man in zijn woning aan de Zodenpandweg in Bourtange overvallen en mishandeld.

  Vlagtwedde > Bourtange

  Woensdag 8 januari 2020

  Woningoverval Winneweer

  Winneweer - De twee mannen op deze foto's worden verdacht van een overval op een 59-jarige vrouw in haar woning aan de Rijksweg in Winneweer. Ze werd daarbij geslagen en hardhandig vastgepakt door de overvallers en meegesleurd naar de kluis. Vervolgens werd ze vastgebonden. De daders vertrokken met een hoeveelheid geld.

  Ten Boer > Oost > Winneweer (gedeeltelijk)
  Verdachte pinnen gestolen pas

  Groningen - De man op de foto pint met een pas die een dag eerder werd weggenomen bij een overval op de bestuurder van een auto in Groningen.

  Groningen
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement