Bedrijfspanden in de wijk Almere Stad

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Almere Stad en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Gisteren

Winkelruimte Stationsstraat 18- 20 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Stationsstraat 18- 20 te Almere is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 225 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 21 februari 2024

Bedrijfsruimte De Binderij 36- 38 Almere

Dit bedrijfspand op het adres De Binderij 36- 38 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 457 m² (in units vanaf 337 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Brasemstraat 20 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Brasemstraat 20 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1995. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 152.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie en overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Razeil 23A Almere

Dit bedrijfspand op het adres Razeil 23A te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 327 m² (in units vanaf 159 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 17 februari 2024

Bedrijfsruimte Markerkant 12 6 06 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Markerkant 12 6 06 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 200 m² (in units vanaf 100 m²).

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 28H Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 28H te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 117 m² (in units vanaf 1 m²).

Dinsdag 13 februari 2024

Bedrijfsruimte Zenderstraat 27 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Zenderstraat 27 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 7.280 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Winkelruimte Brouwerstraat 16- 22 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Brouwerstraat 16- 22 te Almere is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 341 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 6 februari 2024

Bedrijfsruimte Palmpolstraat 30 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Palmpolstraat 30 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Rooseveltweg 11E Almere

Dit bedrijfspand op het adres Rooseveltweg 11E te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 623 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 2 februari 2024

Bedrijfsruimte Televisieweg 101 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Televisieweg 101 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A+++. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 298.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 192 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Versterkerstraat 3D Almere

Dit bedrijfspand op het adres Versterkerstraat 3D te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 250 m² (in units vanaf 100 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Televisieweg 55 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Televisieweg 55 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 279.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte De Binderij 4 Almere

Dit bedrijfspand op het adres De Binderij 4 te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 187 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 27 januari 2024

Bedrijfsruimte Markerkant 13 142 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Markerkant 13 142 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 225.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 124 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Almere Stad

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent