Bedrijfspanden in de buurt Tussen de Vaarten Zuid

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Tussen de Vaarten Zuid en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 31 mei 2024

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 29 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 29 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005 met energielabel A+++. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 350.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 367 m².

Dinsdag 7 mei 2024

Winkelruimte El Grecostraat 177 Almere

Dit bedrijfspand op het adres El Grecostraat 177 te Almere is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020 met energielabel A++. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 75 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 17 februari 2024

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 28H Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 28H te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 117 m² (in units vanaf 1 m²).

Donderdag 14 december 2023

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 28A Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 28A te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023 met energielabel A+. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 257.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 124 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 11 december 2023

Kantoorruimte Juan Grisstraat 108 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Juan Grisstraat 108 te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 581 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 19 september 2023

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 17 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 17 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 205 m² (in units vanaf 145 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 22 juli 2023

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 26H Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 26H te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 98 m² (in units vanaf 49 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 13 april 2023

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 22E Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 22E te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 108 m² (in units vanaf 54 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 1 april 2023

Kantoorruimte Edvard Munchweg 107A Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 107A te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 108 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 7 maart 2023

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 26J Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 26J te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 94 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 12 februari 2023

Kantoorruimte Edvard Munchweg 14B Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 14B te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 40 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 8 december 2022

Kantoorruimte Edvard Munchweg 14A Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 14A te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 186 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 10 november 2022

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 24D Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 24D te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 90 m² (in units vanaf 45 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 17 mei 2022

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 26F Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 26F te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Edvard Munchweg 28D Almere

Dit bedrijfspand op het adres Edvard Munchweg 28D te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 114 m².

Meer nieuws in Tussen de Vaarten Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Almere

Flitser Poortdreef, Almere
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 16:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement