Bedrijven in Almere Stad

Wil je weten welke bedrijven er in Almere Stad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Almere Stad.

Filter Filter

Vanmorgen

Klokman Schilderwerk
Opgericht in November 1984

De onderneming Klokman Schilderwerk is gevestigd op Willem Pijperstraat 4 te Almere en is actief in de branche Reclamebureaus.

Swiftrinity B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Swiftrinity B.V. is gevestigd op Mastgatpad 32 te Almere en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dupont Therapie B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Dupont Therapie B.V. is gevestigd op Kompas 6 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Multi Ghis
Opgericht in September 2023

De onderneming Multi Ghis is gevestigd op Simon Vestdijkstraat 26 te Almere en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Kwaz? ICT B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Kwaz? ICT B.V. is gevestigd op Adriaan van Ostadestraat 31 te Almere en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

SanSlav B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap SanSlav B.V. is gevestigd op Manuscriptstraat 40 te Almere en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Exportband Mi Gente
Opgericht in September 2018

De vennootschap onder firma Exportband Mi Gente is gevestigd op Habanerastraat 35 te Almere en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in banden.

AnesthesieByCathy
Opgericht in September 2023

De onderneming AnesthesieByCathy is gevestigd op Albrecht Durerweg 163 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Logeek
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Logeek is gevestigd op Habanerastraat 47 te Almere en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Stichting Waahan
Opgericht in September 2023

De stichting Stichting Waahan is gevestigd op Regentesseweg 1 te Almere en is actief in de branche Ongeregeld personenvervoer over de weg.

Azurro Accounting B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Azurro Accounting B.V. is gevestigd op Carel Willinklaan 16 te Almere en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

N.E. Sales
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming N.E. Sales is gevestigd op Fien de la Marpad 19 te Almere en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Stichting Administratiekantoor Autumn Solutions
Opgericht in September 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Autumn Solutions is gevestigd op Landdrostdreef 124Kantoor 6 7 te Almere en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Fratello Management Solutions B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Fratello Management Solutions B.V. is gevestigd op Kompas 6 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

BEL Human Resources
Opgericht in Augustus 2023

De vennootschap onder firma BEL Human Resources is gevestigd op Preludeweg 15 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Meer nieuws in Almere Stad

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent