Bedrijven in Almere Stad

Wil je weten welke bedrijven er in Almere Stad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Almere Stad.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Sarah@work
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sarah@work is gevestigd op Hendrik Werkmanstraat 88 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

Toloka B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Toloka B.V. is gevestigd op Fernandelstraat 10 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

Bubble Trouble
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bubble Trouble is gevestigd op Dokkumlaan 50 te Almere en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Co?peratie Dami Invest U.A.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Co?peratie Dami Invest U.A. is gevestigd op Eindsplits 9 te Almere en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Paun Installatietechniek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Paun Installatietechniek is gevestigd op John Coltranestraat 6 te Almere en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Health by Maryam
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Health by Maryam is gevestigd op Eindhovenstraat 43 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MSV Security Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MSV Security Service is gevestigd op Gipskruidweg 240 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Forever Positive
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Forever Positive is gevestigd op Quadrillestraat 27 te Almere en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Hooning products
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hooning products is gevestigd op Annie M.G. Schmidtweg 57 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

D?layno
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming D?layno is gevestigd op Jan Voermanstraat 19 te Almere en is actief in de branche Eventcatering.

Le Sommet Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Le Sommet Beheer B.V. is gevestigd op Suitestraat 6 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Super Waxing
Opgericht in November 2022

De onderneming Super Waxing is gevestigd op Rumbastraat 38 te Almere en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

MeijBoer O.G. B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap MeijBoer O.G. B.V. is gevestigd op Edvard Munchweg 35 te Almere en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Kraan Totaalbouw
Opgericht in September 2022

De onderneming Kraan Totaalbouw is gevestigd op Truffautstraat 7 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Almere voor Oekraine
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Almere voor Oekraine is gevestigd op Urkwal 29 te Almere en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

 

Meer nieuws in Almere Stad

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent