Bedrijfspanden in de buurt Literatuurwijk

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Literatuurwijk en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 21 februari 2024

Bedrijfsruimte De Binderij 36- 38 Almere

Dit bedrijfspand op het adres De Binderij 36- 38 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 457 m² (in units vanaf 337 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 2 februari 2024

Kantoorruimte De Binderij 4 Almere

Dit bedrijfspand op het adres De Binderij 4 te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 187 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 21 januari 2024

Kantoorruimte De Binderij 8D Almere

Dit bedrijfspand op het adres De Binderij 8D te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A+. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 109 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 18 januari 2024

Kantoorruimte Annie M.G. Schmidtweg 140 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Annie M.G. Schmidtweg 140 te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 237 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 4 november 2023

Bedrijfsruimte De Binderij 36 Almere

Dit bedrijfspand op het adres De Binderij 36 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 457 m² (in units vanaf 337 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 25 juli 2023

Bedrijfsruimte Katernstraat 31D Almere

Dit bedrijfspand op het adres Katernstraat 31D te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 18 juni 2023

Bedrijfsruimte P. Bakkerstraat 4 Almere

Dit bedrijfspand op het adres P. Bakkerstraat 4 te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 995.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 257 m².

Vrijdag 7 april 2023

Kantoorruimte De Binderij 6B Almere

Dit bedrijfspand op het adres De Binderij 6B te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 115 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 23 maart 2023

Bedrijfsruimte Katernstraat 31A Almere

Dit bedrijfspand op het adres Katernstraat 31A te Almere is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m².

Donderdag 9 maart 2023

Kantoorruimte Editiestraat 10 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Editiestraat 10 te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 307 m² (in units vanaf 40 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 2 maart 2023

Kantoorruimte De Binderij 62B Almere

Dit bedrijfspand op het adres De Binderij 62B te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 20 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 15 februari 2023

Kantoorruimte Redactiestraat 8 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Redactiestraat 8 te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 180 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Katernstraat 10A/B/C Almere

Dit bedrijfspand op het adres Katernstraat 10A/B/C te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 250 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 4 januari 2023

Winkelruimte Katernstraat 8 Almere

Dit bedrijfspand op het adres Katernstraat 8 te Almere is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 290 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 2 november 2022

Kantoorruimte Katernstraat 10a Almere

Dit bedrijfspand op het adres Katernstraat 10a te Almere is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 83 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Literatuurwijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Almere

Flitser A6, Almere
Muiderberg - Lelystad
Laatst waargenomen: 09:33 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent