Bedrijven in Literatuurwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Literatuurwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Literatuurwijk.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

MMM Bakker Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap MMM Bakker Holding B.V. is gevestigd op Annie M.G. Schmidtweg 97 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

Litow
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Litow is gevestigd op De Binderij 61V te Almere en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Danny Ewaart
Opgericht in December 2023

De onderneming Danny Ewaart is gevestigd op Prozastraat 140 te Almere en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 23 januari 2024

Naoom Zorg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Naoom Zorg is gevestigd op Leonard Roggeveenstraat 1 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Stichting Gen. Loom Arcadia
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Gen. Loom Arcadia is gevestigd op De Binderij 8A te Almere en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

NoGro Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming NoGro Consulting is gevestigd op Louis Paul Boonstraat 9 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

DevOps Works Consultancy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming DevOps Works Consultancy is gevestigd op Jaap ter Haarstraat 33 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

LM Taxi
Opgericht in Januari 2024

De onderneming LM Taxi is gevestigd op Hendrik Marsmanstraat 82 te Almere en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Donderdag 11 januari 2024

Hermans Coaching B.V.
Opgericht in Oktober 2019

De besloten vennootschap Hermans Coaching B.V. is gevestigd op Jan Hanlostraat 29 te Almere en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Preet Kaur Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Preet Kaur Holding B.V. is gevestigd op Elsschotweg 5 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

EVK Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap EVK Beheer B.V. is gevestigd op Cissy van Marxveldtstr 99 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Shilaan Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Shilaan Holding B.V. is gevestigd op Annie M.G. Schmidtweg 199 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Lucht Events Co?peratie U.A.
Opgericht in December 2023

De onderneming Lucht Events Co?peratie U.A. is gevestigd op Louis Paul Boonstraat 35 te Almere en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Barzan B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Barzan B.V. is gevestigd op Annie M.G. Schmidtweg 199 te Almere en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Nems klus Diensten
Opgericht in November 2023

De onderneming Nems klus Diensten is gevestigd op Clare Lennartstraat 32 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Meer nieuws in Literatuurwijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent