Bedrijven in Tussen de Vaarten Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Tussen de Vaarten Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tussen de Vaarten Zuid.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

BGChannelWorks V.O.F.
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma BGChannelWorks V.O.F. is gevestigd op Goyastraat 104 te Almere en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Jin en Hu V.O.F.
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Jin en Hu V.O.F. is gevestigd op Herman Kruyderstraat 45 te Almere en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Maeve Massagetherapie
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Maeve Massagetherapie is gevestigd op Kees Verweystraat 23 te Almere en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Coaching by Chantal
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Coaching by Chantal is gevestigd op Mantegnaplantsoen 6 te Almere en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

DataConMax
Opgericht in Mei 2024

De onderneming DataConMax is gevestigd op Leo Gestelstraat 97 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Un1cosoft B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Un1cosoft B.V. is gevestigd op Picassoweg 62 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

Redder Investments B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Redder Investments B.V. is gevestigd op Andy Warholstraat 21 te Almere en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

Tutam Vitam
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Tutam Vitam is gevestigd op Kandinskystraat 4 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Rohan Security
Opgericht in April 2024

De onderneming Rohan Security is gevestigd op Salvador Daliplantsoen 55 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Valuable VAN Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Valuable VAN Services is gevestigd op Kurt Schwittersplantsoen 9 te Almere en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Huisartsenpraktijk Grigorian B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Huisartsenpraktijk Grigorian B.V. is gevestigd op Chagallweg 67 te Almere en is actief in de branche huisartsen.

MB IT Consulting B.V.
Opgericht in Augustus 2021

De besloten vennootschap MB IT Consulting B.V. is gevestigd op Grunewaldstraat 162 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Mimi Cleaning
Opgericht in April 2024

De onderneming Mimi Cleaning is gevestigd op Piranesistraat 85 te Almere en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

SAGASU Service
Opgericht in April 2024

De onderneming SAGASU Service is gevestigd op Kandinskystraat 76 te Almere en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

AG Interim Services
Opgericht in April 2024

De onderneming AG Interim Services is gevestigd op Sisleystraat 2 te Almere en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Meer nieuws in Tussen de Vaarten Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement