Bedrijven in Tussen de Vaarten Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Tussen de Vaarten Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tussen de Vaarten Zuid.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

YouFou E-commerce
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma YouFou E-commerce is gevestigd op El Grecostraat 247 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vontmeijer
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma Vontmeijer is gevestigd op Monetstraat 28 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

me-time-verginaspier.com
Opgericht in Februari 2023

De onderneming me-time-verginaspier.com is gevestigd op Grunewaldstraat 35 te Almere en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Werkman Taxi
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Werkman Taxi is gevestigd op Hendrik Werkmanstraat 106 te Almere en is actief in de branche Vervoer per taxi.

ST Service
Opgericht in Februari 2023

De onderneming ST Service is gevestigd op Albrecht Durerweg 80 te Almere en is actief in de branche Koeriers.

Sales Vito
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Sales Vito is gevestigd op Goyastraat 74 te Almere en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Stichting Swype Employee Participation
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Swype Employee Participation is gevestigd op Edvard Munchweg 14B te Almere en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Anaka Boutique
Opgericht in Mei 2017

De vennootschap onder firma Anaka Boutique is gevestigd op Juan Grisstraat 130 te Almere en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

GVG Security
Opgericht in Februari 2023

De onderneming GVG Security is gevestigd op Kurt Schwittersplantsoen 77 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Michaeleah Services
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Michaeleah Services is gevestigd op Hildo Kropstraat 47 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

WD Recruitment
Opgericht in Februari 2023

De onderneming WD Recruitment is gevestigd op Constant Permekehof 29 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 28 februari 2023

Roeleveld Design & Engineering
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Roeleveld Design & Engineering is gevestigd op Salvador Daliplantsoen 9 te Almere en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Cotae B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Cotae B.V. is gevestigd op Cezannestraat 157 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sanne de Wit GM
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Sanne de Wit GM is gevestigd op Cezannestraat 157 te Almere en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

WideBot AI B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap WideBot AI B.V. is gevestigd op Edvard Munchweg 14B te Almere en is actief in de branche Financiƫle holdings.

 

Meer nieuws in Tussen de Vaarten Zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent