Bedrijven in Tussen de Vaarten Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Tussen de Vaarten Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tussen de Vaarten Zuid.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Sarah@work
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sarah@work is gevestigd op Hendrik Werkmanstraat 88 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

MeijBoer O.G. B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap MeijBoer O.G. B.V. is gevestigd op Edvard Munchweg 35 te Almere en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Xantastic
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Xantastic is gevestigd op Kurt Schwittersplantsoen 65 te Almere en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Momo Taxi
Opgericht in November 2022

De onderneming Momo Taxi is gevestigd op Albrecht Durerweg 42 te Almere en is actief in de branche Vervoer per taxi.

HAP WL NBH B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap HAP WL NBH B.V. is gevestigd op Edvard Munchweg 35 te Almere en is actief in de branche huisartsen.

Gecko Art & Concept Creations
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Gecko Art & Concept Creations is gevestigd op Zadkinestraat 38 te Almere en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Pharmali Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pharmali Consulting is gevestigd op Brancusistraat 108 te Almere en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Saffana Douhri
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Saffana Douhri is gevestigd op Marcel Duchampstraat 52 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rebel Lens Photography
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rebel Lens Photography is gevestigd op El Grecostraat 84 te Almere en is actief in de branche Fotografie.

AH Installatie Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming AH Installatie Services is gevestigd op Rene Magrittestraat 7 te Almere en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

Top Chiropractie B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Top Chiropractie B.V. is gevestigd op Hildo Kropstraat 2 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Stichting Werkgroep Cara?bische Letteren
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Werkgroep Cara?bische Letteren is gevestigd op Charlotte van Pallandtln 56 te Almere en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Ouissam's zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ouissam's zorg is gevestigd op Piranesistraat 85 te Almere en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Tuatara Transport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tuatara Transport is gevestigd op Hendrik Werkmanstraat 53 te Almere en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Azraa
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Azraa is gevestigd op Kurt Schwittersplantsoen 11 te Almere en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

 

Meer nieuws in Tussen de Vaarten Zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent