Bedrijfspanden in de wijk Heerenveen

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Heerenveen en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zaterdag 17 februari 2024

Bedrijfsruimte Neptunus 4 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Neptunus 4 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 765 m² (in units vanaf 650 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Leeuwarderstraatweg 117 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Leeuwarderstraatweg 117 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1965. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 330.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en krachtstroom. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 450 m².

Dinsdag 13 februari 2024

Kantoorruimte K R Poststraat 1C Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres K R Poststraat 1C te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Innovatielaan 6O Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Innovatielaan 6O te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 23.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 22 m².

Bedrijfsruimte Hermes 8 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Hermes 8 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 895 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 9 februari 2024

Bedrijfsruimte Neptunus 11 22 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Neptunus 11 22 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 99.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 95 m².

Dinsdag 6 februari 2024

Bedrijfsruimte Tinweg 9 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Tinweg 9 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 3.500.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 8.015 m².

Vrijdag 2 februari 2024

Bedrijfsruimte Expansielaan 1 6 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Expansielaan 1 6 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 120.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 130 m².

Zaterdag 27 januari 2024

Kantoorruimte Munt 141A Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Munt 141A te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980 met energielabel E. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 275.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 237 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 22 december 2023

Kantoorruimte Turfschip 17 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Turfschip 17 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 20 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte van Maasdijkstraat 4 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres van Maasdijkstraat 4 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930 met energielabel C. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 575.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 276 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Maandag 11 december 2023

Kantoorruimte K R Poststraat 131 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres K R Poststraat 131 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 120 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Burgemeester Falkenaweg 58 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Falkenaweg 58 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1893. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 322 m² (in units vanaf 160 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Kantoorruimte Sieger van der Laanstraat 42- 44 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Sieger van der Laanstraat 42- 44 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1958 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 419.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 91 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Maandag 20 november 2023

Bedrijfsruimte Communicatielaan 8 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Communicatielaan 8 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 515.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.361 m² (in units vanaf 1.186 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent