Bedrijfspanden in de buurt Haskerveen

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Haskerveen en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Vrijdag 24 maart 2023

Bedrijfsruimte Denemarkendreef 8 06 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Denemarkendreef 8 06 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 55.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 75 m².

Bedrijfsruimte Businesspark Friesland-West 23 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Businesspark Friesland-West 23 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.090 m².

Vrijdag 3 februari 2023

Bedrijfsruimte Skrynmakker 6 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Skrynmakker 6 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 367 m² (in units vanaf 265 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Eurolaan 4 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Eurolaan 4 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, krachtstroom, lichtstraten, overheaddeuren, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 542 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Eurolaan 14 7 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Eurolaan 14 7 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 111 m².

Maandag 30 januari 2023

Bedrijfsruimte Eurolaan 14 6 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Eurolaan 14 6 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 109.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 120 m².

Woensdag 21 december 2022

Kantoorruimte Businesspark Friesland-West 47 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Businesspark Friesland-West 47 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 353 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 17 november 2022

Bedrijfsruimte de Loads 5A Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres de Loads 5A te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 405 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 10 november 2022

Kantoorruimte Haskeruitgang 103 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Haskeruitgang 103 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 240 m² (in units vanaf 120 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 11 oktober 2022

Bedrijfsruimte Innovatielaan 6 2 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Innovatielaan 6 2 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 80 m².

Donderdag 6 oktober 2022

Bedrijfsruimte Businesspark Friesland-West 61 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Businesspark Friesland-West 61 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 540 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 15 september 2022

Beleggingsobject Businesspark Friesland-West 35A Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Businesspark Friesland-West 35A te Heerenveen heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.400.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.800 m².

Woensdag 24 augustus 2022

Kantoorruimte Businesspark Friesland-West 27C Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Businesspark Friesland-West 27C te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, kabelgoten, kamerindeling, te openen ramen en toilet. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 396 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Zaterdag 30 juli 2022

Bedrijfsruimte de Ynfeart 7 - 201 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres de Ynfeart 7 - 201 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 123 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Businesspark Friesland-West 33 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Businesspark Friesland-West 33 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.558 m² (in units vanaf 1.428 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent