Bedrijven in Haskerveen

Wil je weten welke bedrijven er in Haskerveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haskerveen.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

de Groot LASconsult
Opgericht in Januari 2019

De onderneming de Groot LASconsult is gevestigd op De Ynfeart 7-211 te Heerenveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Handelsonderneming YAZA B.V.
Opgericht in November 2018

De besloten vennootschap Handelsonderneming YAZA B.V. is gevestigd op De Ynfeart 7-201 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hitmonbox B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Hitmonbox B.V. is gevestigd op Innovatielaan 25 te Heerenveen en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Animefreak.nl B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Animefreak.nl B.V. is gevestigd op Innovatielaan 25 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 2 februari 2023

Bedderie de Boer B.V.
Opgericht in November 1953

De besloten vennootschap Bedderie de Boer B.V. is gevestigd op Jousterweg 34 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in meubels.

Smederij Krist
Opgericht in Januari 1992

De onderneming Smederij Krist is gevestigd op De Werf 22 te Heerenveen en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

BlueRevo Projects III B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap BlueRevo Projects III B.V. is gevestigd op Businesspark Friesland-W 33 te Heerenveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

De Bedderie Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap De Bedderie Beheer B.V. is gevestigd op Jousterweg 34 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

ALU Maritiem Invest B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap ALU Maritiem Invest B.V. is gevestigd op Innovatielaan 25 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

EP Group Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap EP Group Holding B.V. is gevestigd op It Kylblok 5 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Banden en Autosnelservice Heerenveen
Opgericht in November 2013

De onderneming Banden en Autosnelservice Heerenveen is gevestigd op Pompmakker 14C te Heerenveen en is actief in de branche Bandenservicebedrijven.

Electron Performance B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Electron Performance B.V. is gevestigd op It Kylblok 5 te Heerenveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

G?ner Investment Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap G?ner Investment Holding B.V. is gevestigd op It Kylblok 5 te Heerenveen en is actief in de branche Concerndiensten binnen eigen concern.

Dabhade Investment Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Dabhade Investment Holding B.V. is gevestigd op It Kylblok 5 te Heerenveen en is actief in de branche Concerndiensten binnen eigen concern.

Maandag 30 januari 2023

INDEX B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap INDEX B.V. is gevestigd op Innovatielaan 25 te Heerenveen en is actief in de branche Payrolling (personeelsbeheer).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent