Gezochte personen in Maastricht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Maastricht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zaterdag 17 december 2022

Verdachte insluiping gezocht

Gezochte personen

Maastricht - Een 22-jarige vrouw komt op woensdag 4 op donderdagnacht 5 mei na een avondje stappen thuis in haar woning in een appartementencomplex op de Stationsstraat in Maastricht. Het valt haar meteen op dat de centrale toegangsdeur nog geopend is. Wanneer ze haar appartement betreedt, ziet ze dat er spullen verdwenen zijn. Daarop doet ze aangifte bij de politie.

Vrijdag 14 oktober 2022

Maastricht – Kommel - Straatroof

Gezochte personen

Maastricht - In de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 april staan twee jongens bij een fietsenstalling op de Kommel in Maastricht op een vriend te wachten. Het is bijna 00:30 uur wanneer twee mannen daar komen aanlopen en een van de jongens van zijn telefoon proberen te beroven. Dat gebeurt op gewelddadige wijze. Het beoogde slachtoffer wordt o.a. meerdere keren op zijn hoofd geslagen. Wanneer een voorbijganger langs fiets, schreeuwt het minderjarige slachtoffer om hulp. Daarop gaan de twee verdachten er zonder buit vandoor en blijven de twee jongens geschrokken achter.

Zaterdag 1 oktober 2022

Straatroof – Recessenplein - Maastricht

Gezochte personen

Maastricht - Op 12 juli wordt in Maastricht op klaarlichte dag op brutale wijze een 89-jarige vrouw beroofd. In haar appartementencomplex wordt ze beroofd van haar portemonnee en wordt er middels haar pinpas 800 euro buit gemaakt. Nader onderzoek wijst uit dat de verdachten hun slachtoffer al even ervoor op het oog hadden bij de supermarkt. Daar werd haar pincode ook achterhaald toen ze nietsvermoedend haar boodschappen afrekende.

Donderdag 29 september 2022

Maastricht - Pietersplas

Niet geïdentificeerd persoon

Maastricht - Het in verregaande staat van ontbinding verkerende stoffelijk overschot van een vrouw werd op 6 januari aangetroffen langs de oever van de Maas in Maastricht bij de Pietersplas. De leeftijd van de vrouw ligt tussen de 20 en 50 jaar. Haar lengte bedraagt ongeveer 170 cm.

Vermist persoon: Errol Romeo Kempenaar

Vermiste personen

Maastricht - Errol is vertrokken in de auto van zijn vriendin, een zwarte Volkswagen Golf. Hij heeft op zijn linker bovenarm een tatoeage van een wapen en op zijn schouder staan de letters CCLJ en een beeltenis van een vrouw.

Vermist kind: Luca Opdam

Vermiste kinderen

Maastricht - Luca is samen met zijn zuster Aysha, door hun moeder meegenomen. Het vermoeden is dat zij naar het buitenland wil afreizen met de kinderen.

Vermist kind: Aysha Opdam

Vermiste kinderen

Maastricht - Aysha is samen met haar broer Luca, door hun moeder meegenomen. Het vermoeden is dat zij naar het buitenland wil afreizen met de kinderen. Aysha draagt soms een hoofddoek.

Woensdag 24 augustus 2022

Gewapende overval kunstbeurs TEFAF

Gezochte personen

Maastricht - Op dinsdagochtend 29 juni werd er een gewapende overval gepleegd op kunst- en antiekbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht. Bij de overval raakte niemand gewond, wel werden er sieraden buitgemaakt. In de zoektocht naar (minimaal) vijf voortvluchtige verdachten wordt nauw samengewerkt met de Belgische en Duitse politie.

Zondag 26 juni 2022

Verdachten beroving gezocht

Gezochte personen

Maastricht - Vrijdagavond 29 april loopt een man in Maastricht in het gezelschap van een aantal andere jongeren. Wanneer ze op de kruising Aert van Trichtweg met de Proosdijweg lopen, vragen de jongens hem om geld. Hij geeft hun een geldbedrag, maar de jongeren willen meer. In het conflict dat daarop ontstaat, wordt het slachtoffer meermaals gestoken en op de grond geduwd. Daarbij loopt hij diverse botbreuken en verwondingen op.

Woensdag 2 maart 2022

Verdachte ongeregeldheden MVV - Roda JC gezocht

Gezochte personen

Maastricht - De wedstrijd MVV-Roda JC van 29 oktober jongstleden moest noodgedwongen gestaakt worden wegens ongeregeldheden. Bij de ongeregeldheden raakten twee stewards aan de kant van de bezoekende club gewond. Daarnaast raakten zes politiemedewerkers gewond.

Woensdag 23 februari 2022

Verdachten beroving gezocht

Gezochte personen

Maastricht - Maandagmiddag 6 december wordt een man het slachtoffer van een gewelddadige beroving in een trein. De verdachten blijken te zijn vastgelegd op camera. Om tot herkenning van de verdachten te komen, worden die beelden vrijgegeven.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent