Gezochte personen in Maastricht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Maastricht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Vannacht

Gewapende overval kunstbeurs TEFAF

Maastricht - Op dinsdagochtend 29 juni werd er een gewapende overval gepleegd op kunst- en antiekbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht. Bij de overval raakte niemand gewond, wel werden er sieraden buitgemaakt. In de zoektocht naar (minimaal) vijf voortvluchtige verdachten wordt nauw samengewerkt met de Belgische en Duitse politie.

Maastricht

Zondag 26 juni 2022

Verdachten beroving gezocht

Maastricht - Vrijdagavond 29 april loopt een man in Maastricht in het gezelschap van een aantal andere jongeren. Wanneer ze op de kruising Aert van Trichtweg met de Proosdijweg lopen, vragen de jongens hem om geld. Hij geeft hun een geldbedrag, maar de jongeren willen meer. In het conflict dat daarop ontstaat, wordt het slachtoffer meermaals gestoken en op de grond geduwd. Daarbij loopt hij diverse botbreuken en verwondingen op.

Maastricht

Woensdag 2 maart 2022

Verdachte ongeregeldheden MVV - Roda JC gezocht

Maastricht - De wedstrijd MVV-Roda JC van 29 oktober jongstleden moest noodgedwongen gestaakt worden wegens ongeregeldheden. Bij de ongeregeldheden raakten twee stewards aan de kant van de bezoekende club gewond. Daarnaast raakten zes politiemedewerkers gewond.

Maastricht

Woensdag 23 februari 2022

Verdachten beroving gezocht

Maastricht - Maandagmiddag 6 december wordt een man het slachtoffer van een gewelddadige beroving in een trein. De verdachten blijken te zijn vastgelegd op camera. Om tot herkenning van de verdachten te komen, worden die beelden vrijgegeven.

Maastricht

Donderdag 11 november 2021

Verdachten brutale straatroof gezocht

Maastricht - Donderdagavond 8 juli werd een jonge vrouw rond 23:30 uur het slachtoffer van een zeer brutale beroving. In het Henri Hermanspark wordt ze door drie mannen aangesproken. Kort daarop grijpt één van de drie mannen haar vast, waarop één van de andere twee haar tas van haar schouder rukt. De vrouw blijft hevig geschrokken achter, terwijl de drie mannen wegrennen in de richting van de Begijnenstraat.

Maastricht
Verdachte beroving gezocht

Maastricht - Donderdagnacht 29 juli werden een man en vrouw in Maastricht slachtoffer van een gewelddadige poging beroving. Rond 02:30 uur worden ze gevolgd door twee personen. Even later spreken twee mannen hun beoogde slachtoffers aan op de kruising van de Wilhelminabrug en Franciscus Romanusweg en vragen hen naar de weg. Wanneer de man hun de weg wijst, slaan de twee personen toe.

Maastricht

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maastricht

Instellen

Meer nieuws in Maastricht

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement