Gezochte personen in Maastricht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Maastricht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 26 april 2024

Brandstichting – Sibemaweg – Maastricht

Gezochte personen

Maastricht - Op dinsdag 16 april is er een brand gesticht op het toilet van het VISTA College aan de Sibemaweg in Maastricht. We zoeken getuigen of mensen die meer weten van deze brand. Heb je informatie? Deel dit met ons!

Woensdag 24 april 2024

Vermist persoon: Marc Winands

Vermiste personen

Maastricht - Marc Winands is sinds 23 april vermist . Hij is voor het laatst gezien in Maastricht. Hij heeft een slank postuur en sluik haar. Hij heeft opvallende tatoeages: in zijn nek de letters MW en op zijn arm Chinese tekens. Marc droeg donkerkleurige werkkleding, een jas en broek van het merk Engelbert Strauss met een opvallend gele streep, een donkerkleurige vest/trui en donkerkleurige werkschoenen.

Zondag 25 februari 2024

Vermist kind: Jennifer Klingestijn

Vermiste kinderen

Maastricht - De 14-jarige Jennifer is sinds 22 februari 2024 omstreeks 16:00 uur vermist uit Maastricht. Zij is het laatst gezien op de burgemeester Pijlsstraat in Maastricht. Zij is te voet weggelopen met onbekende bestemming. Zij is te herkennen aan haar zwarte jas en ze droeg zwarte Martens-schoenen.

Zondag 31 december 2023

Woningoverval - Prins Mauritslaan - Maastricht

Gezochte personen

Maastricht - Op zondagochtend 31 december 2023 werd een woning aan de Prins Mauritslaan in Maastricht overvallen. Heb je iets gezien of gehoord? Heb je camerabeelden? Of weet je meer over deze overval? Neem dan contact met ons op.

Woensdag 27 december 2023

Overleden vrouw - Willem Vliegenstraat - Maastricht

Gezochte personen

Maastricht - In Maastricht is op 23 december een vrouw overleden nadat zij gewond werd aangetroffen in een woning op de Willem Vliegenlaan. Heb jij informatie die belangrijk is voor de opheldering van deze zaak? Laat het ons weten.

Dinsdag 21 november 2023

Steekincident – Calvariestraat – Maastricht

Gezochte personen

Maastricht - Maandagmiddag werd rond 16:30 uur een man gestoken door een nog onbekende verdachte. De politie is in haar onderzoek op zoek naar getuigen danwel camerabeelden.

Maandag 28 augustus 2023

Conflict – Platielstraat – Maastricht

Gezochte personen

Maastricht - Op zondagnacht 27 augustus rond 02:40 uur vond er een conflict plaats in de Platielstraat in Maastricht. Eén persoon raakte daarbij gewond. Wij zoeken getuigen!

Zaterdag 22 juli 2023

Schietincident - Proosdijweg - Maastricht

Gezochte personen

Maastricht - Op de Proosdijweg in Maastricht vond op donderdagavond 20 juli een schietincident plaats. Heb jij informatie over dit schietincident? Tip ons!

Donderdag 20 april 2023

Woningoverval – Ponjaardruwe – Maastricht

Gezochte personen

Maastricht - In de zomer van 2022 vond er in Maastricht op de Ponjaardruwe een woningoverval plaats. In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 juli ligt de bejaarde bewoner nietsvermoedend te slapen, wanneer hij rond 03:15 uur wakker schrikt. Twee personen staan in zijn slaapkamer en houden hem in bedwang terwijl ze zijn kluis meenemen. Ze gaan er volgens met buit vandoor en laten de destijds 84-jarige bewoner hevig geschrokken achter.

Donderdag 29 september 2022

Maastricht - Pietersplas

Niet geïdentificeerd persoon

Maastricht - Het in verregaande staat van ontbinding verkerende stoffelijk overschot van een vrouw werd op 6 januari aangetroffen langs de oever van de Maas in Maastricht bij de Pietersplas. De leeftijd van de vrouw ligt tussen de 20 en 50 jaar. Haar lengte bedraagt ongeveer 170 cm.

Vermist persoon: Errol Romeo Kempenaar

Vermiste personen

Maastricht - Errol is vertrokken in de auto van zijn vriendin, een zwarte Volkswagen Golf. Hij heeft op zijn linker bovenarm een tatoeage van een wapen en op zijn schouder staan de letters CCLJ en een beeltenis van een vrouw.

Vermist kind: Luca Opdam

Vermiste kinderen

Maastricht - Luca is samen met zijn zuster Aysha, door hun moeder meegenomen. Het vermoeden is dat zij naar het buitenland wil afreizen met de kinderen.

Vermist kind: Aysha Opdam

Vermiste kinderen

Maastricht - Aysha is samen met haar broer Luca, door hun moeder meegenomen. Het vermoeden is dat zij naar het buitenland wil afreizen met de kinderen. Aysha draagt soms een hoofddoek.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement