Bedrijfspanden in de buurt Industrieterrein Moerdijk

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Industrieterrein Moerdijk en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zaterdag 20 april 2024

Bedrijfsruimte Kievitweg 4f Klundert

Dit bedrijfspand op het adres Kievitweg 4f te Klundert is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 407 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 21 maart 2024

Kantoorruimte Tradeboulevard 1 Zevenbergen

Dit bedrijfspand op het adres Tradeboulevard 1 te Zevenbergen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 19.500 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 9 maart 2024

Bedrijfsruimte Middenweg 10 Moerdijk

Dit bedrijfspand op het adres Middenweg 10 te Moerdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, betonvloer, sprinkler en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 29.366 m² (in units vanaf 26.081 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 29 februari 2024

Bedrijfsruimte Korhoenweg 4 Klundert

Dit bedrijfspand op het adres Korhoenweg 4 te Klundert is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 580 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 12 januari 2024

Bedrijfsruimte Graanweg 15 Moerdijk

Dit bedrijfspand op het adres Graanweg 15 te Moerdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.546 m² (in units vanaf 2.296 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 9 november 2023

Kantoorruimte Plaza 24A-B Moerdijk

Dit bedrijfspand op het adres Plaza 24A-B te Moerdijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 200 m² (in units vanaf 67 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Plaza 24E Moerdijk

Dit bedrijfspand op het adres Plaza 24E te Moerdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 626 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Woensdag 23 augustus 2023

Bedrijfsruimte Korhoenweg 13 Klundert

Dit bedrijfspand op het adres Korhoenweg 13 te Klundert is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 407 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Kievitweg 1 Klundert

Dit bedrijfspand op het adres Kievitweg 1 te Klundert is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 3.239 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 29 maart 2023

Bedrijfsruimte Tradeboulevard 7 Zevenbergen

Dit bedrijfspand op het adres Tradeboulevard 7 te Zevenbergen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, betonvloer, sprinkler, heater, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 14.285 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 17 maart 2023

Bedrijfsruimte Kievitweg 10 Klundert

Dit bedrijfspand op het adres Kievitweg 10 te Klundert is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1995. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.195.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.800 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 6 maart 2023

Bedrijfsruimte Parelhoenweg 7 Klundert

Dit bedrijfspand op het adres Parelhoenweg 7 te Klundert is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, toilet en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 680 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 21 december 2022

Bedrijfsruimte Plaza 25c Moerdijk

Dit bedrijfspand op het adres Plaza 25c te Moerdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 640 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 17 december 2022

Bedrijfsruimte Kwartelweg 2 Klundert

Dit bedrijfspand op het adres Kwartelweg 2 te Klundert is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 933 m² (in units vanaf 741 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 14 juli 2022

Bedrijfsruimte Plaza 13F Moerdijk

Dit bedrijfspand op het adres Plaza 13F te Moerdijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997 met energielabel D. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 313 m² (in units vanaf 203 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Meer nieuws in Industrieterrein Moerdijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Moerdijk

Flitser A16, Zevenbergschen Hoek
Dordrecht - Breda
Laatst waargenomen: 06:44 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement