Bedrijven in Industrieterrein Moerdijk

Wil je weten welke bedrijven er in Industrieterrein Moerdijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Industrieterrein Moerdijk.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Jansen-Verweij Transport
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jansen-Verweij Transport is gevestigd op Kievitweg 15 te Klundert en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Train Logistics Moerdijk B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Train Logistics Moerdijk B.V. is gevestigd op Apolloweg 4 te Moerdijk en is actief in de branche Goederenvervoer per spoor.

Woensdag 24 april 2024

Holding KS Ethiopi? B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Holding KS Ethiopi? B.V. is gevestigd op Apolloweg 1 te Moerdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor Autocar International
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Autocar International is gevestigd op Graanweg 10 te Moerdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Dena Fund B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Dena Fund B.V. is gevestigd op Kievitweg 3 te Klundert en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

A2B-online Container B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap A2B-online Container B.V. is gevestigd op Middenweg 35 te Moerdijk en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Woensdag 10 april 2024

M.I.P. Megacomposites B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap M.I.P. Megacomposites B.V. is gevestigd op Appelweg 12 te Moerdijk en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

JSF Real Estate III C.V.
Opgericht in November 1999

De commanditaire vennootschap JSF Real Estate III C.V. is gevestigd op Graanweg 7 te Moerdijk en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Donderdag 1 februari 2024

Stichting Beheer Familievermogen VB
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting Beheer Familievermogen VB is gevestigd op Appelweg 6 te Moerdijk en is actief in de branche Vermogensbeheer.

Donderdag 11 januari 2024

R.C.J. Roovers Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap R.C.J. Roovers Beheer B.V. is gevestigd op Plaza 25b te Moerdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Holding KS Works B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Holding KS Works B.V. is gevestigd op Apolloweg 1 te Moerdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Administratiekantoor Medewerkersparticipatie CCI International
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Medewerkersparticipatie CCI International is gevestigd op Parelhoenweg 3 te Klundert en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

KS Special Projects B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap KS Special Projects B.V. is gevestigd op Apolloweg 1 te Moerdijk en is actief in de branche Vervaardiging van stalen buizen, pijpen, holle profielen en fittings daarvoor.

Holding KS Service Center B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Holding KS Service Center B.V. is gevestigd op Apolloweg 1 te Moerdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Holding KS Parts & Components B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Holding KS Parts & Components B.V. is gevestigd op Apolloweg 1 te Moerdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Industrieterrein Moerdijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Moerdijk

Flitser A16, Moerdijk
Breda - Dordrecht
Laatst waargenomen: 22:37 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement