Bedrijven in Molenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Molenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Molenbuurt.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

TopLevel4You
Opgericht in December 2022

De onderneming TopLevel4You is gevestigd op Poldermolenweg 67 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Quattro E-Commerce
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Quattro E-Commerce is gevestigd op Poldermolenweg 69 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Augus Service & Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Augus Service & Consultancy is gevestigd op Watermolenstraat 22 te Almere en is actief in de branche Eventcatering.

De Parels Care B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap De Parels Care B.V. is gevestigd op Wipmolenweg 9 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

Mata Puja samaan
Opgericht in November 2022

De onderneming Mata Puja samaan is gevestigd op Wipmolenweg 7 te Almere en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Zuster Elisabeth Thuiszorg B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Zuster Elisabeth Thuiszorg B.V. is gevestigd op Poortmolenstraat 15 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

T.C. Sports B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap T.C. Sports B.V. is gevestigd op Wipmolenweg 193 te Almere en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

I care by Tash
Opgericht in November 2022

De onderneming I care by Tash is gevestigd op Grondzeilerplantsoen 47 te Almere en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

E-ACTIE
Opgericht in November 2022

De onderneming E-ACTIE is gevestigd op Dwangmolenstraat 183 te Almere en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Donderdag 10 november 2022

De nacht broeder
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming De nacht broeder is gevestigd op Poldermolenweg 84 te Almere en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

SA Workservices
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SA Workservices is gevestigd op Stellingmolenstraat 52 te Almere en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

CdGW Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming CdGW Zorg is gevestigd op Trasmolenstraat 11 te Almere en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Van Lith Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van Lith Holding B.V. is gevestigd op Rosmolenstraat 61 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Hands4Hire
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Hands4Hire is gevestigd op Wipmolenweg 169 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Niya Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Niya Zorg is gevestigd op Beltmolenstraat 18 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

 

Meer nieuws in Molenbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent