Bedrijven in Bouwmeesterbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Bouwmeesterbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bouwmeesterbuurt.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Ryan's Shopstore
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ryan's Shopstore is gevestigd op D. Hudigstraat 26 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hypnotherapie praktijk Inner Peace
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hypnotherapie praktijk Inner Peace is gevestigd op D. Hudigstraat 52 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

RJ Boekhouding
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma RJ Boekhouding is gevestigd op A.D. van Eckstraat 9 te Almere en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

KHANMESIC ENTERPRISES B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap KHANMESIC ENTERPRISES B.V. is gevestigd op M. de Klerkstraat 16 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

Solidair multidiensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Solidair multidiensten is gevestigd op J.T.P. Bijhouwerstraat 32 te Almere en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Triage & Zorgondersteuning Ramadan
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Triage & Zorgondersteuning Ramadan is gevestigd op L. Wijersstraat 49 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Allround safety
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Allround safety is gevestigd op S. van Ravesteynstraat 27 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

JDC Holding Group B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap JDC Holding Group B.V. is gevestigd op W. Bruinstraat 100 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dutch Legacy
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Dutch Legacy is gevestigd op S. van Ravesteynstraat 45 te Almere en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Nails by Mariah
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nails by Mariah is gevestigd op Jacob van Campenstraat 17 te Almere en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Maandag 26 september 2022

Uyar Infra
Opgericht in September 2022

De onderneming Uyar Infra is gevestigd op J.T.P. Bijhouwerhof 75 te Almere en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Cenyfia
Opgericht in September 2022

De onderneming Cenyfia is gevestigd op W. Bruinstraat 87 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 12 september 2022

Schrijver Security
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Schrijver Security is gevestigd op B. Merkelbachstraat 15 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Kyera's kidscare
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Kyera's kidscare is gevestigd op C. van Eesterenplein 208 te Almere en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

CarCustomsAlmere
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma CarCustomsAlmere is gevestigd op D. Hudigstraat 26 te Almere en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

 

Meer nieuws in Bouwmeesterbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent