Bedrijven in Nobelhorst

Wil je weten welke bedrijven er in Nobelhorst zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nobelhorst.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Caress kusinchi
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Caress kusinchi is gevestigd op Nobelstraat 98 te Almere en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Jelix Events & Styling
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Jelix Events & Styling is gevestigd op Nobelstraat 8 te Almere en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Your Care Professional
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Your Care Professional is gevestigd op Nobelstraat 69 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Embracing Yoga
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Embracing Yoga is gevestigd op Hendrik Lorentzweg 13 te Almere en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Woensdag 23 augustus 2023

Babak Klusser
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Babak Klusser is gevestigd op Marie Curielaan 19 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 25 juli 2023

Bodhi Kinderopvang B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Bodhi Kinderopvang B.V. is gevestigd op Albert Einsteinstraat 57 te Almere en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Bodhi Nadi B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Bodhi Nadi B.V. is gevestigd op Albert Einsteinstraat 57 te Almere en is actief in de branche Financiƫle holdings.

De Wit Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap De Wit Holding B.V. is gevestigd op Marie Curiestraat 49 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Datehead
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma Datehead is gevestigd op Marie Curiestraat 99 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

D.H6 Projects
Opgericht in Juli 2023

De onderneming D.H6 Projects is gevestigd op Owen Richardsonstraat 6 te Almere en is actief in de branche Organiseren van congressen en beurzen.

Maandag 10 juli 2023

SteFin Services
Opgericht in Juni 2023

De onderneming SteFin Services is gevestigd op Frits Zernikeplein 1 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Next cleaning service
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Next cleaning service is gevestigd op Gustav Hertzstraat 22 te Almere en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Donderdag 15 juni 2023

Minderman B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Minderman B.V. is gevestigd op Kamerlingh Onnesstraat 44 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Annemoondienstverlening
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Annemoondienstverlening is gevestigd op Niels Bohrstraat 8 te Almere en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

HandsOn23
Opgericht in Mei 2023

De onderneming HandsOn23 is gevestigd op Marie Curielaan 112 te Almere en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Meer nieuws in Nobelhorst

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent