Bedrijven in Almere Hout

Wil je weten welke bedrijven er in Almere Hout zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Almere Hout.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Erik Anneveld KDT
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Erik Anneveld KDT is gevestigd op Frits Zernikestraat 8 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Stichting Almere Jungle conservation and education foundation
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Almere Jungle conservation and education foundation is gevestigd op Kemphaanpad 2 te Almere en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Dinsdag 28 februari 2023

WaelPort management&advies B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap WaelPort management&advies B.V. is gevestigd op David Humeweg 92 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

WaelPort B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap WaelPort B.V. is gevestigd op David Humeweg 92 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Nobelsolar
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Nobelsolar is gevestigd op Owen Richardsonstraat 12 te Almere en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Een Momentje Van
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Een Momentje Van is gevestigd op Frederik van Eedenweg 16 te Almere en is actief in de branche Vervaardiging van wijn uit druiven.

Graagbesteld.nl
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Graagbesteld.nl is gevestigd op Keizerarendlaan 1 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 14 februari 2023

Leo & Moon
Opgericht in Juli 2017

De onderneming Leo & Moon is gevestigd op Nobelstraat 96 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dolor Leo Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dolor Leo Consultancy is gevestigd op Auguste Comteweg 154 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Europe Facility Management
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Europe Facility Management is gevestigd op Marie Curiestraat 99 te Almere en is actief in de branche Facility management.

Time2Know
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Time2Know is gevestigd op Meerkoetlaan 13 te Almere en is actief in de branche Callcenters.

Maandag 13 februari 2023

NW holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap NW holding B.V. is gevestigd op Zeebodemkolonistenweg 51 te Almere en is actief in de branche Financiƫle holdings.

C-Nick B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap C-Nick B.V. is gevestigd op Zeebodemkolonistenweg 51 te Almere en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Gentle care Services
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Gentle care Services is gevestigd op Nobelstraat 94 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

S-careforyou
Opgericht in Januari 2023

De onderneming S-careforyou is gevestigd op Karl Braunstraat 7 te Almere en is actief in de branche Geestelijke gezondheids- en verslavingszorg met overnachting.

 

Meer nieuws in Almere Hout

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent