Bedrijven in Almere Hout

Wil je weten welke bedrijven er in Almere Hout zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Almere Hout.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Stevens Lab Consultancy & Interim management
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Stevens Lab Consultancy & Interim management is gevestigd op Albert Michelsonstraat 15 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Bombastic Fantastic Handyman
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Bombastic Fantastic Handyman is gevestigd op Marie Curiestraat 25 te Almere en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Horeca by Boaz
Opgericht in Januari 2019

De onderneming Horeca by Boaz is gevestigd op Watersnipweg 21 te Almere en is actief in de branche Restaurants.

MyWay Consultancy
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MyWay Consultancy is gevestigd op Keizerarendlaan 11 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Yanick Drums
Opgericht in April 2024

De onderneming Yanick Drums is gevestigd op Vrije Vogellaan 149 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Noahs nagels
Opgericht in April 2024

De onderneming Noahs nagels is gevestigd op Vrije Vogellaan 142 te Almere en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Stichting Podium Oosterwold
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Podium Oosterwold is gevestigd op Eugene Odumhof 75 te Almere en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

te Vrede zorg
Opgericht in November 2020

De onderneming te Vrede zorg is gevestigd op Marie Curiestraat 53 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

Unlocking Life
Opgericht in April 2024

De onderneming Unlocking Life is gevestigd op Spechtlaan 15 te Almere en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

MKP Projects
Opgericht in April 2024

De onderneming MKP Projects is gevestigd op Gustav Hertzstraat 19 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Green Cosmetics Revolution B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Green Cosmetics Revolution B.V. is gevestigd op Emile Durkheimweg 89 te Almere en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Priscilla Rolvers B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Priscilla Rolvers B.V. is gevestigd op Emile Durkheimweg 89 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 24 april 2024

Vinton ICT
Opgericht in April 2024

De onderneming Vinton ICT is gevestigd op Hendrik Lorentzweg 12 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Kinderopvang Kyra B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Kinderopvang Kyra B.V. is gevestigd op Kemphaanpad 14 te Almere en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Hamzzle Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Hamzzle Holding B.V. is gevestigd op Buitenplaats Oosterwold 93 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Almere Hout

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement