Bedrijven in Overig Almere Hout

Wil je weten welke bedrijven er in Overig Almere Hout zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Overig Almere Hout.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

B&B Almere-Oosterwold
Opgericht in April 2023

De onderneming B&B Almere-Oosterwold is gevestigd op David Humeweg 9 te Almere en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Beneath Behavior
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Beneath Behavior is gevestigd op Max Weberweg 33 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

TRDtechniek
Opgericht in April 2023

De onderneming TRDtechniek is gevestigd op Paradijsvogelweg 37 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Vrijdag 21 april 2023

Massage Studio Puur Leah
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Massage Studio Puur Leah is gevestigd op David Humeweg 78 te Almere en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Maandag 3 april 2023

Leendertse Technisch Beheer & Advies
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Leendertse Technisch Beheer & Advies is gevestigd op Norbert Eliasweg 40 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 14 maart 2023

Stichting Almere Jungle conservation and education foundation
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Almere Jungle conservation and education foundation is gevestigd op Kemphaanpad 2 te Almere en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Dinsdag 28 februari 2023

WaelPort management&advies B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap WaelPort management&advies B.V. is gevestigd op David Humeweg 92 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

WaelPort B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap WaelPort B.V. is gevestigd op David Humeweg 92 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Een Momentje Van
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Een Momentje Van is gevestigd op Frederik van Eedenweg 16 te Almere en is actief in de branche Vervaardiging van wijn uit druiven.

Dinsdag 14 februari 2023

Dolor Leo Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dolor Leo Consultancy is gevestigd op Auguste Comteweg 154 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 13 februari 2023

NW holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap NW holding B.V. is gevestigd op Zeebodemkolonistenweg 51 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

C-Nick B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap C-Nick B.V. is gevestigd op Zeebodemkolonistenweg 51 te Almere en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Donderdag 2 februari 2023

J.I.E. LUNES Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap J.I.E. LUNES Holding B.V. is gevestigd op Titus Brandsmalaan 67 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

The Spicer Company
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma The Spicer Company is gevestigd op Buitenplaats Oosterwold 65 te Almere en is actief in de branche Vervaardiging van frisdranken; productie van mineraalwater en overig gebotteld water.

Vrolijk Kinderopvang Almere Oosterwold B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Vrolijk Kinderopvang Almere Oosterwold B.V. is gevestigd op Titus Brandsmalaan 67 te Almere en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Meer nieuws in Overig Almere Hout

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent