Bedrijven in Vogelhorst

Wil je weten welke bedrijven er in Vogelhorst zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vogelhorst.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

SDSK Services
Opgericht in April 2023

De onderneming SDSK Services is gevestigd op Zilvermeeuwlaan 8 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

BestBuyBusiness Products
Opgericht in April 2023

De onderneming BestBuyBusiness Products is gevestigd op Eaglelaan 17 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 21 april 2023

Business and Padel B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Business and Padel B.V. is gevestigd op Zilvermeeuwlaan 9A te Almere en is actief in de branche reisbureaus.

Karmijn
Opgericht in April 2023

De onderneming Karmijn is gevestigd op Spechtlaan 25 te Almere en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

DeVos Finance Consulting B.V.
Opgericht in November 2021

De besloten vennootschap DeVos Finance Consulting B.V. is gevestigd op Parelduikerlaan 7 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

MJH Events
Opgericht in Maart 2023

De onderneming MJH Events is gevestigd op Zilvermeeuwlaan 30 te Almere en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maandag 3 april 2023

Flowing Joy
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Flowing Joy is gevestigd op Kiekendieflaan 9 te Almere en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Dinsdag 28 februari 2023

Graagbesteld.nl
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Graagbesteld.nl is gevestigd op Keizerarendlaan 1 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 14 februari 2023

Time2Know
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Time2Know is gevestigd op Meerkoetlaan 13 te Almere en is actief in de branche Callcenters.

Donderdag 2 februari 2023

ARCM Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap ARCM Holding B.V. is gevestigd op Meerkoetlaan 20 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

ARCM B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap ARCM B.V. is gevestigd op Meerkoetlaan 20 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Rene van Dijk Glasvezeltechniek VOF
Opgericht in Juni 2007

De vennootschap onder firma Rene van Dijk Glasvezeltechniek VOF is gevestigd op Bonte Kraailaan 12 te Almere en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

KB Hospitality Consultancy B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap KB Hospitality Consultancy B.V. is gevestigd op Koekoeklaan 22 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 14 december 2022

Aquila Vision
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Aquila Vision is gevestigd op Zilvermeeuwlaan 17A te Almere en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Donderdag 10 november 2022

Erlimare Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Erlimare Holding B.V. is gevestigd op Haviklaan 14 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Vogelhorst

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent