Bedrijven in Columbuskwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Columbuskwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Columbuskwartier.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Brito Finance
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Brito Finance is gevestigd op Abel Tasmanstraat 83 te Almere en is actief in de branche Belastingconsulenten.

AR designer
Opgericht in Januari 2024

De onderneming AR designer is gevestigd op Dettifossstraat 310 te Almere en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

BBSM
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BBSM is gevestigd op Marco Poloroute 46 te Almere en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Easebazaar
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Easebazaar is gevestigd op Jan Maystraat 8 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 januari 2024

Benschop Service
Opgericht in Mei 2020

De onderneming Benschop Service is gevestigd op Roald Amundsenstraat 158 te Almere en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Donderdag 11 januari 2024

BART Facility B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap BART Facility B.V. is gevestigd op Erik de Rodestraat 10 te Almere en is actief in de branche Facility management.

BART Beveiliging B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap BART Beveiliging B.V. is gevestigd op Erik de Rodestraat 10 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Element Financial Fitness B.V.
Opgericht in September 2018

De besloten vennootschap Element Financial Fitness B.V. is gevestigd op Erik de Rodestraat 55 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

FRMC Consulting B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap FRMC Consulting B.V. is gevestigd op Ernest Shackletonstraat 10 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

MM IT Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MM IT Consulting is gevestigd op Willem Barentszroute 49 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Anti-Financial Crime Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Anti-Financial Crime Services is gevestigd op Dettifossstraat 90 te Almere en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

ADM Ventures B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap ADM Ventures B.V. is gevestigd op Erik de Rodestraat 55 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

FRMC Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap FRMC Holding B.V. is gevestigd op Ernest Shackletonstraat 10 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

NO?X
Opgericht in Januari 2024

De onderneming NO?X is gevestigd op Abel Tasmanstraat 55 te Almere en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Midnight Bite
Opgericht in November 2023

De onderneming Midnight Bite is gevestigd op Robert Pearystraat 25 te Almere en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Meer nieuws in Columbuskwartier

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent