Bedrijven in Almere Poort

Wil je weten welke bedrijven er in Almere Poort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Almere Poort.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Flevo Schilder
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Flevo Schilder is gevestigd op Eddastraat 25 te Almere en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Brito Finance
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Brito Finance is gevestigd op Abel Tasmanstraat 83 te Almere en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Wei Management Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Wei Management Holding B.V. is gevestigd op Cyclopenstraat 21 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Terstroot Totaal Service
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Terstroot Totaal Service is gevestigd op Duinstraat 21 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

SOOF Service and Care
Opgericht in Januari 2024

De onderneming SOOF Service and Care is gevestigd op Oostenrijkstraat 32 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

NNST Solutions
Opgericht in Januari 2024

De onderneming NNST Solutions is gevestigd op Neptunussingel 44 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

AR designer
Opgericht in Januari 2024

De onderneming AR designer is gevestigd op Dettifossstraat 310 te Almere en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

BBSM
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BBSM is gevestigd op Marco Poloroute 46 te Almere en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Coco donna
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Coco donna is gevestigd op Helenusstraat 11 te Almere en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

VD safety
Opgericht in Januari 2024

De onderneming VD safety is gevestigd op Noorwegenkade 682 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

JVH Sportcoaching
Opgericht in December 2023

De onderneming JVH Sportcoaching is gevestigd op Beneluxlaan 763 te Almere en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Easebazaar
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Easebazaar is gevestigd op Jan Maystraat 8 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lie Consulting B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Lie Consulting B.V. is gevestigd op Engelandstraat 36 te Almere en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Dinsdag 23 januari 2024

Dunyana Zorg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dunyana Zorg is gevestigd op Belgiestraat 74 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

Benschop Service
Opgericht in Mei 2020

De onderneming Benschop Service is gevestigd op Roald Amundsenstraat 158 te Almere en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Meer nieuws in Almere Poort

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent