Bedrijven in Duin

Wil je weten welke bedrijven er in Duin zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Duin.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

B-Relax
Opgericht in Mei 2024

De onderneming B-Relax is gevestigd op Duinstraat 17 te Almere en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Woensdag 24 april 2024

Atalanta Support
Opgericht in April 2024

De onderneming Atalanta Support is gevestigd op Zeeduinweg 608 te Almere en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

MB Sales & Service
Opgericht in April 2024

De onderneming MB Sales & Service is gevestigd op Zeeduinweg 303 te Almere en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Solutions & Care
Opgericht in April 2024

De onderneming Solutions & Care is gevestigd op Zeeduinweg 394 te Almere en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

IJfysio
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma IJfysio is gevestigd op Zeeduinweg 560A te Almere en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

GwAgency
Opgericht in Januari 2024

De onderneming GwAgency is gevestigd op Zeeduinweg 188 te Almere en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

De OpstellingsOase
Opgericht in April 2024

De onderneming De OpstellingsOase is gevestigd op Duinbosstraat 27 te Almere en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Renova Constructions
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Renova Constructions is gevestigd op Zeeduinweg 716 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 10 april 2024

Ren?e Does
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Ren?e Does is gevestigd op Duinrugstraat 5 te Almere en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Maandag 18 maart 2024

GRW-Trading
Opgericht in Januari 2024

De onderneming GRW-Trading is gevestigd op Zeeduinweg 188 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Attantional care
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Attantional care is gevestigd op Zeeduinweg 142 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

CaptainCamera
Opgericht in Januari 2024

De onderneming CaptainCamera is gevestigd op Hoogduinstraat 15 te Almere en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Kim Bodhi
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kim Bodhi is gevestigd op Duinstraat 20 te Almere en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Elite Rapido Services
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Elite Rapido Services is gevestigd op Duinbosstraat 28 te Almere en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Donderdag 1 februari 2024

Terstroot Totaal Service
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Terstroot Totaal Service is gevestigd op Duinstraat 21 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Meer nieuws in Duin

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement