Bedrijven in Centrum Almere Stad

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum Almere Stad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum Almere Stad.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

BUBBLES-8888 B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap BUBBLES-8888 B.V. is gevestigd op Stationsplein 8N te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Bismiallah
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Bismiallah is gevestigd op Marktmeesterstraat 137 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Queen of Sheba B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Queen of Sheba B.V. is gevestigd op Stationsplein 8N te Almere en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

INKWITHBUBBLES B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap INKWITHBUBBLES B.V. is gevestigd op Stationsplein 8N te Almere en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

JCT Zorg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming JCT Zorg is gevestigd op Dichterhof 18 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 23 januari 2024

LANI DGT B.V.
Opgericht in November 2018

De besloten vennootschap LANI DGT B.V. is gevestigd op Mandelaplein 1 te Almere en is actief in de branche Reclamebureaus.

Hafkamp Modeschoenen
Opgericht in Juli 1962

De onderneming Hafkamp Modeschoenen is gevestigd op Stationsstraat 62 te Almere en is actief in de branche Winkels in schoenen.

Kilo's Kitchen
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kilo's Kitchen is gevestigd op Schilderhof 35 te Almere en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Hayai sushi Almere
Opgericht in Mei 2020

De onderneming Hayai sushi Almere is gevestigd op Zadelmakerstraat 53 te Almere en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Donderdag 11 januari 2024

Accent on Audit B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Accent on Audit B.V. is gevestigd op Koetsierbaan 367 te Almere en is actief in de branche Registeraccountants.

MSPS Groep B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap MSPS Groep B.V. is gevestigd op P.J. Oudweg 41 te Almere en is actief in de branche Concerndiensten binnen eigen concern.

Pok? Perfect Almere B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap Pok? Perfect Almere B.V. is gevestigd op Grote Markt 54 te Almere en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Kingberly Dreamline
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kingberly Dreamline is gevestigd op Bottelaarpassage 68 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

XTRN Wonen B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap XTRN Wonen B.V. is gevestigd op Hospitaaldreef 29 te Almere en is actief in de branche Maatschappelijk opvang met overnachting.

Molteni Design
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Molteni Design is gevestigd op Wijsgeerbaan 26 te Almere en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Meer nieuws in Centrum Almere Stad

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Almere

Flitser A6, Almere
Muiderberg - Lelystad
Laatst waargenomen: 03:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent