Bedrijven in Kruidenwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Kruidenwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kruidenwijk.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

SpeakingDutchWithLamberta
Opgericht in November 2022

De onderneming SpeakingDutchWithLamberta is gevestigd op Hopklaverstraat 18 te Almere en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

XtraCare4u
Opgericht in November 2022

De onderneming XtraCare4u is gevestigd op Melkdistelstraat 16 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

TUAF Services
Opgericht in November 2022

De onderneming TUAF Services is gevestigd op Basilicumweg 321 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

RelyConsultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming RelyConsultancy is gevestigd op Kamgrasstraat 4 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Cor Lupos B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Cor Lupos B.V. is gevestigd op Rozemarijnstraat 27 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

Tekke B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Tekke B.V. is gevestigd op Rozemarijnstraat 27 te Almere en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Mark Vilumets
Opgericht in November 2022

De onderneming Mark Vilumets is gevestigd op Mariadistelstraat 28 te Almere en is actief in de branche Eventcatering.

Shubby Beauty & Wellness
Opgericht in November 2022

De onderneming Shubby Beauty & Wellness is gevestigd op Zilvermosstraat 95 te Almere en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

S. Wangpitak Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap S. Wangpitak Holding B.V. is gevestigd op Basilicumweg 317 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

PHAA Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap PHAA Holding B.V. is gevestigd op Doddegrasweg 9 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

PHAA B.V.
Opgericht in Januari 2022

De besloten vennootschap PHAA B.V. is gevestigd op Doddegrasweg 9 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

TDV Cleaning Services
Opgericht in November 2022

De onderneming TDV Cleaning Services is gevestigd op Klaverweg 66 te Almere en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

MayRay Beveiliging
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MayRay Beveiliging is gevestigd op Basilicumweg 112 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

SaniXcare
Opgericht in November 2022

De onderneming SaniXcare is gevestigd op Basilicumweg 178 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Top Tier Maintenance
Opgericht in November 2022

De onderneming Top Tier Maintenance is gevestigd op De Specerij 15 te Almere en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

 

Meer nieuws in Kruidenwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent