Bedrijven in Parkwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Parkwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Parkwijk.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

HulpBijData
Opgericht in April 2024

De onderneming HulpBijData is gevestigd op Aardbeienstraat 8 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

GV Music
Opgericht in Maart 2024

De onderneming GV Music is gevestigd op Kerseboomstraat 11 te Almere en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Trimsalon Kiki
Opgericht in April 2024

De onderneming Trimsalon Kiki is gevestigd op Perzikstraat 53 te Almere en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

InteliCraft B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap InteliCraft B.V. is gevestigd op Ananasstraat 2 te Almere en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Neresk services
Opgericht in April 2024

De onderneming Neresk services is gevestigd op Parkwijklaan 57 te Almere en is actief in de branche Facility management.

Intoo Yuki
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Intoo Yuki is gevestigd op Goudenregenstraat 16 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Joelucollections
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Joelucollections is gevestigd op Aalbessenstraat 18 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sol cleaning service
Opgericht in Juni 2022

De vennootschap onder firma Sol cleaning service is gevestigd op Goudenregenstraat 25 te Almere en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

M.Kreike Dienstverlening & Support
Opgericht in Maart 2024

De onderneming M.Kreike Dienstverlening & Support is gevestigd op Abrikozenhof 16 te Almere en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

H.Kreike Support
Opgericht in Maart 2024

De onderneming H.Kreike Support is gevestigd op Abrikozenhof 16 te Almere en is actief in de branche Eventcatering.

Sprekend Beeld Coaching
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Sprekend Beeld Coaching is gevestigd op Eikenstraat 77 te Almere en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Woensdag 10 april 2024

Stichting Omegachurch Family
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Omegachurch Family is gevestigd op Kastanjeplein 12 te Almere en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Barry's Beveiliging
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Barry's Beveiliging is gevestigd op Ebenezer Howardpark 34 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Siemons.info
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Siemons.info is gevestigd op Elzenstraat 3 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Valexano
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Valexano is gevestigd op Mandarijnstraat 51 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Meer nieuws in Parkwijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement