Bedrijven in Parkwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Parkwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Parkwijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Sol Schoonmaak Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sol Schoonmaak Service is gevestigd op Goudenregenstraat 25 te Almere en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriƫle reiniging.

Stojkovski
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Stojkovski is gevestigd op Eikenstraat 81 te Almere en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Het pad van verREIKIng
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Het pad van verREIKIng is gevestigd op Frambozenstraat 1 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dani?l
Opgericht in November 2020

De onderneming Dani?l is gevestigd op Catalpastraat 65 te Almere en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Van Dam Interieur Utility Service B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van Dam Interieur Utility Service B.V. is gevestigd op Iepenstraat 9 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Van Dam Service Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van Dam Service Group B.V. is gevestigd op Iepenstraat 9 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

The English Notebook
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming The English Notebook is gevestigd op Boomgaardweg 55 te Almere en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

carebymary
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming carebymary is gevestigd op Haagbeukweg 31 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Y Finance Interim
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Y Finance Interim is gevestigd op Druivenstraat 15 te Almere en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Daycare Bookers
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Daycare Bookers is gevestigd op Parkwijklaan 144 te Almere en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Vrijdag 7 oktober 2022

Gezond @dvies
Opgericht in September 2022

De onderneming Gezond @dvies is gevestigd op Abrikozenhof 16 te Almere en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

RB Consultancy
Opgericht in Juli 2021

De onderneming RB Consultancy is gevestigd op Druivenstraat 14 te Almere en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

ja het kan wel
Opgericht in September 2022

De onderneming ja het kan wel is gevestigd op Eikenstraat 79 te Almere en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 26 september 2022

Arisoy Installaties
Opgericht in September 2022

De onderneming Arisoy Installaties is gevestigd op Esdoornplantsoen 114 te Almere en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

DSK-Engineering
Opgericht in September 2022

De onderneming DSK-Engineering is gevestigd op Populierenstraat 2 te Almere en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

Meer nieuws in Parkwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent