Bedrijven in Tussen de Vaarten Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Tussen de Vaarten Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tussen de Vaarten Noord.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

D?layno
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming D?layno is gevestigd op Jan Voermanstraat 19 te Almere en is actief in de branche Eventcatering.

New Age 4
Opgericht in Juli 2020

De onderneming New Age 4 is gevestigd op Paulus Potterstraat 109 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Miracle Wise
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Miracle Wise is gevestigd op Suze Robertsonstraat 25 te Almere en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Zomer Zorgdiensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Zomer Zorgdiensten is gevestigd op Jan Steenstraat 53 te Almere en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Mike's tuinen
Opgericht in November 2020

De onderneming Mike's tuinen is gevestigd op Gerard Terborchstraat 25 te Almere en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Xdriver
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Xdriver is gevestigd op Jacob van Ruysdaelstraat 29 te Almere en is actief in de branche Geregeld besloten personenvervoer over de weg.

Mobile One Trade B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Mobile One Trade B.V. is gevestigd op Engelse mijl 6 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

K-Man Security & Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming K-Man Security & Services is gevestigd op Jan van Goyenstraat 78 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Owart MAS
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Owart MAS is gevestigd op Jozef Israelslaan 143 te Almere en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

O.R. Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming O.R. Care is gevestigd op Johan Jongkindstraat 9 te Almere en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Kok Karwan
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kok Karwan is gevestigd op Johan Jongkindstraat 5 te Almere en is actief in de branche Eventcatering.

Cayan06
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Cayan06 is gevestigd op Engelse mijl 6 te Almere en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

KBJ Dental Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KBJ Dental Care is gevestigd op Jozef Israelslaan 85 te Almere en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

NM Unieke Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NM Unieke Zorg is gevestigd op Hendrick Avercampstraat 72 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

Eva Ronday
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eva Ronday is gevestigd op Discuslaan 24 te Almere en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

 

Meer nieuws in Tussen de Vaarten Noord

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent