Bedrijven in De Greiden

Wil je weten welke bedrijven er in De Greiden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Greiden.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Ansri
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Ansri is gevestigd op Tureluurstraat 17 te Heerenveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Stichting Strijkersgilde Heerenveen
Opgericht in Augustus 2023

De stichting Stichting Strijkersgilde Heerenveen is gevestigd op Zwanedrift 2 te Heerenveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Charlot's choice
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Charlot's choice is gevestigd op Kemphaanstraat 23 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rwv Trading
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Rwv Trading is gevestigd op Schouw 21 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Verpakt met een lintje
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Verpakt met een lintje is gevestigd op Kievitstraat 51 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 24 augustus 2023

't Hovenierke
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming 't Hovenierke is gevestigd op Egelskop 16 te Heerenveen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Schoonmeesters
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Schoonmeesters is gevestigd op Jol 5 te Heerenveen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Automotive Y.Dijkstra
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Automotive Y.Dijkstra is gevestigd op Hondsdraf 1 te Heerenveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Woensdag 23 augustus 2023

Jeroen Stoelwinder Montage
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Jeroen Stoelwinder Montage is gevestigd op Lark 95 te Heerenveen en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Dinsdag 25 juli 2023

Immersive Omnimedia
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Immersive Omnimedia is gevestigd op Vliet 14 te Heerenveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

DinDin
Opgericht in Juli 2023

De onderneming DinDin is gevestigd op Scheerling 17 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

R. Yalcin Security
Opgericht in Juli 2023

De onderneming R. Yalcin Security is gevestigd op Munt 29 te Heerenveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

ElevenZ
Opgericht in Mei 2023

De onderneming ElevenZ is gevestigd op Dovenetel 12 te Heerenveen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

MIESsports B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap MIESsports B.V. is gevestigd op Rak 115 te Heerenveen en is actief in de branche Beroepssportlieden.

SRDIC Dienstverlening
Opgericht in Juli 2023

De onderneming SRDIC Dienstverlening is gevestigd op Lark 55 te Heerenveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent