Bedrijven in Edelhertwg, Runderwg, Wisentwg, Elandwg

Wil je weten welke bedrijven er in Edelhertwg, Runderwg, Wisentwg, Elandwg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Edelhertwg, Runderwg, Wisentwg, Elandwg.

Filter Filter

Donderdag 10 maart 2022

See Company B.V.
Opgericht in Februari 2022

De besloten vennootschap See Company B.V. is gevestigd op Runderweg 6 te Lelystad en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 1 april 2021

Solarvation Energy B.V.
Opgericht in Maart 2021

De besloten vennootschap Solarvation Energy B.V. is gevestigd op Wisentweg 64 te Lelystad en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

FeCa B.V.
Opgericht in Maart 2021

De besloten vennootschap FeCa B.V. is gevestigd op Wisentweg 64 te Lelystad en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Vrijdag 9 oktober 2020

Broheij B.V.
Opgericht in September 2020

De besloten vennootschap Broheij B.V. is gevestigd op Elandweg 85 te Lelystad en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 22 juli 2020

Solarvation Edelhertweg B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Solarvation Edelhertweg B.V. is gevestigd op Wisentweg 64 te Lelystad en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

Solarvation Projecten B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Solarvation Projecten B.V. is gevestigd op Wisentweg 64 te Lelystad en is actief in de branche Financiële holdings.

Solarvation Runderweg B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Solarvation Runderweg B.V. is gevestigd op Wisentweg 64 te Lelystad en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 13 augustus 2019

Tuz Cooking & More
Opgericht in Juli 2019

De onderneming Tuz Cooking & More is gevestigd op Edelhertweg 16 te Lelystad en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 10 januari 2018

St. Adm.knt. SOLARVATION
Opgericht in December 2017

De stichting St. Adm.knt. SOLARVATION is gevestigd op Wisentweg 64 te Lelystad en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Vrijdag 23 juni 2017

I & I Pet Supplies
Opgericht in Juni 2017

De vennootschap onder firma I & I Pet Supplies is gevestigd op Runderweg 6 te Lelystad en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Woensdag 14 september 2016

Entoprise B.V.
Opgericht in Juli 2016

De besloten vennootschap Entoprise B.V. is gevestigd op Runderweg 6 te LELYSTAD en is actief in de branche Lease van niet-financiële immateriële activa.

Dinsdag 13 september 2016

Blue Green Technologies
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Blue Green Technologies is gevestigd op Runderweg 6 te LELYSTAD en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Blue Green Technologies
Opgericht in Januari 2016

De vennootschap onder firma Blue Green Technologies is gevestigd op Runderweg 6 te LELYSTAD en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Hofstee Agro Consultancy
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Hofstee Agro Consultancy is gevestigd op Edelhertweg 17 te LELYSTAD en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Dinsdag 21 juni 2016

Food Inspection and Technology B..V
Opgericht in Mei 2016

De besloten vennootschap Food Inspection and Technology B..V is gevestigd op Runderweg 6BioScience C te LELYSTAD en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Buurten in Runderweg

Meer nieuws in Edelhertwg, Runderwg, Wisentwg, Elandwg

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent