Bedrijven in Verspreide huizen Het Zand

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Het Zand zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Het Zand.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

MCN Participaties B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap MCN Participaties B.V. is gevestigd op Eversstraat 3 te Huissen en is actief in de branche Financiële holdings.

Delicated impex B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Delicated impex B.V. is gevestigd op Energiestraat 11 te Huissen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Ursa Beheer B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Ursa Beheer B.V. is gevestigd op Kamervoort 187 te Huissen en is actief in de branche Financiële holdings.

Kozijn Centraal B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Kozijn Centraal B.V. is gevestigd op Handelstraat 11c te Huissen en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Bas Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Bas Holding B.V. is gevestigd op Handelstraat 11c te Huissen en is actief in de branche Financiële holdings.

Wisgerhof en De Leeuw Exploitatie B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Wisgerhof en De Leeuw Exploitatie B.V. is gevestigd op Handelstraat 21 te Huissen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MaFo Ontwikkeling VOF
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma MaFo Ontwikkeling VOF is gevestigd op Primulalaan 2a 16 te Huissen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Vrijdag 21 april 2023

Megawatt Energy B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Megawatt Energy B.V. is gevestigd op Energiestraat 11 te Huissen en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Colorama B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Colorama B.V. is gevestigd op Karstraat 95 te Huissen en is actief in de branche Winkels in verf, verfwaren en behang.

ALKI Concepts
Opgericht in April 2023

De onderneming ALKI Concepts is gevestigd op Karstraat 34b te Huissen en is actief in de branche Webportals.

Easy Tent Verhuur
Opgericht in Februari 2019

De vennootschap onder firma Easy Tent Verhuur is gevestigd op Handelstraat 7 te Huissen en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

Maandag 3 april 2023

Vereniging van Eigenaars Brouwerijweg 47 en 49 te Arnhem
Opgericht in Maart 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars Brouwerijweg 47 en 49 te Arnhem is gevestigd op Bredestraat 66a te Huissen en is actief in de branche Overige levensbeschouwelijke organisaties.

Extended Reality Marketing B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Extended Reality Marketing B.V. is gevestigd op Nieuwediep 9 te Huissen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dinsdag 14 maart 2023

Stichting Administratiekantoor Eski Holding
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Eski Holding is gevestigd op Hortensialaan 1a te Huissen en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 28 februari 2023

Glamlashes
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Glamlashes is gevestigd op Bredestraat 58 te Huissen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent