Bedrijven in Daalhof

Wil je weten welke bedrijven er in Daalhof zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Daalhof.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Christopher Cox
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Christopher Cox is gevestigd op Muzenhof 2 te Maastricht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Mertz Lead & Learn
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Mertz Lead & Learn is gevestigd op Apollohof 34 te Maastricht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 23 januari 2024

In & Out Cleaning Service
Opgericht in September 2017

De onderneming In & Out Cleaning Service is gevestigd op Centaurenhof 24 te Maastricht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Donderdag 11 januari 2024

terlindeinstallatie's
Opgericht in Januari 2024

De onderneming terlindeinstallatie's is gevestigd op Penatenhof 21 te Maastricht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Leroy Dinjens
Opgericht in December 2023

De onderneming Leroy Dinjens is gevestigd op Marsanahof 53 te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Trimsalon Maddogs
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Trimsalon Maddogs is gevestigd op Horatiushof 50 te Maastricht en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Simone Thijssen Music
Opgericht in November 2023

De onderneming Simone Thijssen Music is gevestigd op Neptunushof 104 te Maastricht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

MB Ticket sale
Opgericht in December 2023

De onderneming MB Ticket sale is gevestigd op Fortunahof 55 te Maastricht en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Jacobs klus bouw & meer
Opgericht in November 2023

De onderneming Jacobs klus bouw & meer is gevestigd op Ravennahof 14 te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Atlas Policy Consultancy
Opgericht in November 2023

De onderneming Atlas Policy Consultancy is gevestigd op Jupiterhof 23 te Maastricht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

AS Goods
Opgericht in November 2023

De onderneming AS Goods is gevestigd op Veliahof 9F te Maastricht en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

Woensdag 13 december 2023

Follow my dream
Opgericht in November 2023

De onderneming Follow my dream is gevestigd op Vestahof 35 te Maastricht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Controller for some Days B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Controller for some Days B.V. is gevestigd op Drusushof 17 te Maastricht en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

jur-bouwpartner
Opgericht in November 2023

De onderneming jur-bouwpartner is gevestigd op Romulushof 34 te Maastricht en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Winsa
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Winsa is gevestigd op Claudiushof 18 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent