Bedrijven in Belfort

Wil je weten welke bedrijven er in Belfort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Belfort.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

JR Public Health Services
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming JR Public Health Services is gevestigd op Wolkammersdreef 55C te Maastricht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Nagati IT consultancy
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Nagati IT consultancy is gevestigd op Bontwerkersdreef 12B te Maastricht en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 23 augustus 2023

AircoSpecialist Verstegen
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming AircoSpecialist Verstegen is gevestigd op Steenmetsersdreef 10 te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 10 juli 2023

Fysio Brigitte Quaring
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Fysio Brigitte Quaring is gevestigd op Voldersdreef 34 te Maastricht en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

't Koekje van Eigen deeg
Opgericht in Mei 2023

De onderneming 't Koekje van Eigen deeg is gevestigd op Printersdreef 33 te Maastricht en is actief in de branche Vervaardiging van beschuit en koekjes en ander houdbaar banketbakkerswerk.

Gastouder Shirley Buckers
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Gastouder Shirley Buckers is gevestigd op Voldersdreef 18 te Maastricht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Woensdag 24 mei 2023

LODE Consulting
Opgericht in Mei 2023

De onderneming LODE Consulting is gevestigd op Vleeshouwersdreef 19 te Maastricht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vrijdag 21 april 2023

P. Verzorg
Opgericht in April 2023

De onderneming P. Verzorg is gevestigd op Peymeestersdreef 44 te Maastricht en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

MM Bouw&sloop
Opgericht in Maart 2023

De onderneming MM Bouw&sloop is gevestigd op Kroesmeestersdreef 15E te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 3 april 2023

Burn Bridges Style
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Burn Bridges Style is gevestigd op Kremersdreef 15B te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 februari 2023

Stichting La C?ramique
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting La C?ramique is gevestigd op Vleeshouwersdreef 28 te Maastricht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Dinsdag 14 februari 2023

Stichting Administratie Kantoor Familie Savelkoul
Opgericht in Januari 2023

De stichting Stichting Administratie Kantoor Familie Savelkoul is gevestigd op Keurmeestersdreef 111A te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

Jacco Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Jacco Beheer B.V. is gevestigd op Kremersdreef 13B te Maastricht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 2 februari 2023

Sandstra Design Solutions
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sandstra Design Solutions is gevestigd op Ketelbutersdreef 3 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

The Brandgirl Installations
Opgericht in September 2022

De onderneming The Brandgirl Installations is gevestigd op Wolkammersdreef 9D te Maastricht en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent