Bedrijven in Klundert

Wil je weten welke bedrijven er in Klundert zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Klundert.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Sabrina Littooij
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Sabrina Littooij is gevestigd op Kerkweg 9 te Klundert en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

MBS Motorcycle builds and service
Opgericht in April 2023

De onderneming MBS Motorcycle builds and service is gevestigd op Moye Keene 43 te Klundert en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

MEER trends
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MEER trends is gevestigd op Voorstraat 2 te Klundert en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Selah Consultancy B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Selah Consultancy B.V. is gevestigd op Hilsepoort 18 te Klundert en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 23 mei 2023

RF Personal Training
Opgericht in April 2023

De onderneming RF Personal Training is gevestigd op Trondheim 6 te Klundert en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

ten Cate Coaching
Opgericht in April 2023

De onderneming ten Cate Coaching is gevestigd op Kerkweg 1 te Klundert en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Vrijdag 21 april 2023

AWL Energy Logistics B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap AWL Energy Logistics B.V. is gevestigd op Plaza 6 te Moerdijk en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Pallethandel Labeda B.V.
Opgericht in Januari 2006

De besloten vennootschap Pallethandel Labeda B.V. is gevestigd op Kievitweg 15 te Klundert en is actief in de branche Groothandel in emballage.

B. Verweij Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap B. Verweij Holding B.V. is gevestigd op Kievitweg 15 te Klundert en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

AWL Food & Feed Logistics B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap AWL Food & Feed Logistics B.V. is gevestigd op Plaza 6 te Moerdijk en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

AWL Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap AWL Holding B.V. is gevestigd op Plaza 6 te Moerdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

PT Security
Opgericht in April 2023

De onderneming PT Security is gevestigd op van Abcoudestraat 23 te Klundert en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Handelsonderneming Unal 7
Opgericht in April 2023

De onderneming Handelsonderneming Unal 7 is gevestigd op Tonnekreek 24 te Klundert en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Huisarts Desir?e Broeken B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Huisarts Desir?e Broeken B.V. is gevestigd op Westerstraat 41 te Klundert en is actief in de branche huisartsen.

Moerdijk Energy Balancing B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Moerdijk Energy Balancing B.V. is gevestigd op Appelweg 10 te Moerdijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Meer nieuws in Klundert

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent