Bedrijven in Binnenstad-Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad-Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad-Centrum.

Filter

Maandag 26 september 2022

Stichting Administratiekantoor AOH
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor AOH is gevestigd op Keizerstraat 12 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Financiële holdings.

Elektrowijs
Opgericht in September 2022

De onderneming Elektrowijs is gevestigd op Kruisstraat 10 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

JUMA Consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming JUMA Consultancy is gevestigd op Vughterstraat 114B te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Glasbewassing van den Berg
Opgericht in September 2022

De onderneming Glasbewassing van den Berg is gevestigd op Snellestraat 33B te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

DakpoCreations
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming DakpoCreations is gevestigd op Sint Jorisstraat 2 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Lelie Life B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Lelie Life B.V. is gevestigd op Brede Haven 13A te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Designs By Moon
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Designs By Moon is gevestigd op Sint Janssingel 86 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Hydrotuin B.V. i.o.
Opgericht in September 2022

De onderneming Hydrotuin B.V. i.o. is gevestigd op Burgemeester Loeffplein 70E te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Groothandel in overige akkerbouwproducten.

AlfaOne Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap AlfaOne Holding B.V. is gevestigd op Keizerstraat 12 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Financiële holdings.

Vakan B.V.
Opgericht in November 2016

De besloten vennootschap Vakan B.V. is gevestigd op Hooge Steenweg 29 te 's-Hertogenbosch.

Ellen HR advies
Opgericht in September 2022

De onderneming Ellen HR advies is gevestigd op Predikheerenpoort 6 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

T.H.V. Derckx B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap T.H.V. Derckx B.V. is gevestigd op Vughterstraat 281 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nature Restoration Company International B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Nature Restoration Company International B.V. is gevestigd op Keizerstraat 2 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Stichting Beheer L&T
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Beheer L&T is gevestigd op Hof van Zevenbergen 1A te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Financiële holdings.

BRENOW V.O.F.
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma BRENOW V.O.F. is gevestigd op Bloemenkamp 182 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Meer nieuws in Binnenstad-Centrum

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent