Bedrijven in Harenkarspel

Wil je weten welke bedrijven er in Harenkarspel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Harenkarspel.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Milhous Consultancy & Project Management
Opgericht in April 2024

De onderneming Milhous Consultancy & Project Management is gevestigd op De Regenboog 82 te TUITJENHORN en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

C. Ruigrok Agrarische Dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming C. Ruigrok Agrarische Dienstverlening is gevestigd op 't Modderweidje 19 te Waarland en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Salanghae
Opgericht in April 2024

De onderneming Salanghae is gevestigd op Oosterdijk 40 te Dirkshorn en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Carbon Cleaning Europe Ltd.
Opgericht in April 2024

De onderneming Carbon Cleaning Europe Ltd. is gevestigd op Manusveert 40 te TUITJENHORN en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

JDonline
Opgericht in April 2024

De onderneming JDonline is gevestigd op Roockershuys 10 te TUITJENHORN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dekker Growth Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Dekker Growth Holding B.V. is gevestigd op De Regenboog 78 te TUITJENHORN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

awakens.nl
Opgericht in April 2024

De onderneming awakens.nl is gevestigd op Andries Dekkerweg 2 te WAARLAND en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

AdBelectra
Opgericht in April 2024

De onderneming AdBelectra is gevestigd op Schaapskuilweg 17B te Waarland en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

StrapFlex
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma StrapFlex is gevestigd op Ligthof 37 te TUITJENHORN en is actief in de branche Groothandel in sportartikelen (geen watersport).

De Smaak van Waarland
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma De Smaak van Waarland is gevestigd op Hogebrugweg 11 te Waarland en is actief in de branche Restaurants.

Woensdag 24 april 2024

Danenberg Agro B.V.
Opgericht in Januari 1984

De besloten vennootschap Danenberg Agro B.V. is gevestigd op Andries Dekkerweg 6 te WAARLAND en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Koenis Witgoed B.V.
Opgericht in November 1982

De besloten vennootschap Koenis Witgoed B.V. is gevestigd op Kalverdijk 61 te TUITJENHORN en is actief in de branche Reparatie van elektrische huishoudelijke apparaten.

Kuijpers TD Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Kuijpers TD Holding B.V. is gevestigd op Nieuwboerweg 2a te WAARLAND en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kuijpers Technical Services B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Kuijpers Technical Services B.V. is gevestigd op Nieuwboerweg 2a te WAARLAND en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Nova Winstadvies B.V.
Opgericht in Oktober 2017

De besloten vennootschap Nova Winstadvies B.V. is gevestigd op De Dijken 5b te TUITJENHORN en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Meer nieuws in Harenkarspel

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement