Bedrijven in Tuitjenhorn en Kerkbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Tuitjenhorn en Kerkbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tuitjenhorn en Kerkbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Milhous Consultancy & Project Management
Opgericht in April 2024

De onderneming Milhous Consultancy & Project Management is gevestigd op De Regenboog 82 te TUITJENHORN en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Carbon Cleaning Europe Ltd.
Opgericht in April 2024

De onderneming Carbon Cleaning Europe Ltd. is gevestigd op Manusveert 40 te TUITJENHORN en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

JDonline
Opgericht in April 2024

De onderneming JDonline is gevestigd op Roockershuys 10 te TUITJENHORN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dekker Growth Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Dekker Growth Holding B.V. is gevestigd op De Regenboog 78 te TUITJENHORN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

StrapFlex
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma StrapFlex is gevestigd op Ligthof 37 te TUITJENHORN en is actief in de branche Groothandel in sportartikelen (geen watersport).

Woensdag 24 april 2024

Nazar T
Opgericht in April 2024

De onderneming Nazar T is gevestigd op De Regenboog 92 te TUITJENHORN en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Fevix
Opgericht in April 2024

De onderneming Fevix is gevestigd op De Flint 9 te TUITJENHORN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Qimosa
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Qimosa is gevestigd op De Helt 2 te TUITJENHORN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Apeldoorn Egmond Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Apeldoorn Egmond Holding B.V. is gevestigd op Bansloot 9 te TUITJENHORN en is actief in de branche Financiële holdings.

Beauty Driesen
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Beauty Driesen is gevestigd op Rietkraag 20 te TUITJENHORN en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Jim Blokdijk
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Jim Blokdijk is gevestigd op Sportlaan 7 te TUITJENHORN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stefatech
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Stefatech is gevestigd op Mosterdpot 44 te TUITJENHORN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Klusbedrijf D. de Nijs
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Klusbedrijf D. de Nijs is gevestigd op Bogtmanweg 36 te TUITJENHORN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 1 februari 2024

De Stolpjes
Opgericht in Januari 2024

De onderneming De Stolpjes is gevestigd op Kalverdijkerlaantje 6 te TUITJENHORN en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Donderdag 11 januari 2024

BMH Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap BMH Holding B.V. is gevestigd op Bogtmanweg 5a te TUITJENHORN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Tuitjenhorn en Kerkbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement