Bedrijven in Sint Maarten

Wil je weten welke bedrijven er in Sint Maarten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sint Maarten.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

BACO
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BACO is gevestigd op Stroet 25 te Sint Maarten en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Dinsdag 23 januari 2024

Simone Wenk Verhuur
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Simone Wenk Verhuur is gevestigd op Groenveldsdijk 10 te Sint Maarten en is actief in de branche Verhuur van overige woonruimte.

Voortmeijer Technische Ondersteuning
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Voortmeijer Technische Ondersteuning is gevestigd op De Omloop 68 te Sint Maarten en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 11 januari 2024

Stichting Administratiekantoor W.A. v.d. Voort Beheer
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor W.A. v.d. Voort Beheer is gevestigd op Breelandsweg 13 te Sint Maarten en is actief in de branche Financiële holdings.

Sipro
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sipro is gevestigd op Rijperweg 39 te Sint Maarten en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Jiliva B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Jiliva B.V. is gevestigd op Stroet 33 te Sint Maarten en is actief in de branche Financiële holdings.

JSP Engineering
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming JSP Engineering is gevestigd op Rijperweg 42 te Sint Maarten en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 8 november 2023

Stichting Betterworld.earth
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting Betterworld.earth is gevestigd op Selschardijk 11 te Sint Maarten en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Motorservice Sint Maarten
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Motorservice Sint Maarten is gevestigd op Westfriese Zeedijk 9 te Sint Maarten en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

Dinsdag 10 oktober 2023

Hondenuitlaatservice De Roedel
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Hondenuitlaatservice De Roedel is gevestigd op De Omloop 48 te Sint Maarten en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Natuurlijk bij Nijn
Opgericht in September 2023

De onderneming Natuurlijk bij Nijn is gevestigd op Westfriese Zeedijk 7 te Sint Maarten en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

JongStressVRIJ
Opgericht in December 2019

De vennootschap onder firma JongStressVRIJ is gevestigd op Lijsterbesweg 43 te Sint Maarten en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Maandag 2 oktober 2023

N. Limmen
Opgericht in September 2023

De onderneming N. Limmen is gevestigd op Groenedijk 1 te Sint Maarten en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Dinsdag 12 september 2023

Stichting Vrienden Bioland Regio Schagen
Opgericht in Augustus 2023

De stichting Stichting Vrienden Bioland Regio Schagen is gevestigd op Selschardijk 11 te Sint Maarten en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Aguiar E-commerce
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Aguiar E-commerce is gevestigd op Valkkogerdijk 11 te Sint Maarten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Sint Maarten

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Schagen

Flitser Warmenhuizerweg, Warmenhuizen
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 15:50 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent