Bedrijven in Sint Maarten

Wil je weten welke bedrijven er in Sint Maarten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sint Maarten.

Filter Filter

Maandag 18 maart 2024

Pronk Metaal & Techniek
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Pronk Metaal & Techniek is gevestigd op Sportparklaan 8 te Sint Maarten en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

S.J.S Bakker Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming S.J.S Bakker Dienstverlening is gevestigd op Dorpsstraat 56a te Sint Maarten en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 23 januari 2024

Voortmeijer Technische Ondersteuning
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Voortmeijer Technische Ondersteuning is gevestigd op De Omloop 68 te Sint Maarten en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 8 november 2023

Motorservice Sint Maarten
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Motorservice Sint Maarten is gevestigd op Westfriese Zeedijk 9 te Sint Maarten en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

Dinsdag 10 oktober 2023

Hondenuitlaatservice De Roedel
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Hondenuitlaatservice De Roedel is gevestigd op De Omloop 48 te Sint Maarten en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Natuurlijk bij Nijn
Opgericht in September 2023

De onderneming Natuurlijk bij Nijn is gevestigd op Westfriese Zeedijk 7 te Sint Maarten en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

JongStressVRIJ
Opgericht in December 2019

De vennootschap onder firma JongStressVRIJ is gevestigd op Lijsterbesweg 43 te Sint Maarten en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Maandag 2 oktober 2023

N. Limmen
Opgericht in September 2023

De onderneming N. Limmen is gevestigd op Groenedijk 1 te Sint Maarten en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Dinsdag 12 september 2023

Aguiar E-commerce
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Aguiar E-commerce is gevestigd op Valkkogerdijk 11 te Sint Maarten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 24 augustus 2023

RVO Land- Bouw
Opgericht in Juli 2023

De onderneming RVO Land- Bouw is gevestigd op Groenedijk 18 te Sint Maarten en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 10 juli 2023

Hoefer Tax & Legal
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Hoefer Tax & Legal is gevestigd op De Wielen 31 te Sint Maarten en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Huisartsenpraktijk J.H. Aalberts
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Huisartsenpraktijk J.H. Aalberts is gevestigd op Herenweg 21 te Sint Maarten en is actief in de branche huisartsen.

Vrijdag 21 april 2023

Onderhoud diensten JH
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Onderhoud diensten JH is gevestigd op Lijsterbesweg 11 te Sint Maarten en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 14 februari 2023

Bersee Project Support
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Bersee Project Support is gevestigd op Hoge Buurt 4 te Sint Maarten en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

MOJO-LIFE
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MOJO-LIFE is gevestigd op Lutjeweg 3 te Sint Maarten en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Meer nieuws in Sint Maarten

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement