Bedrijven in Landelijk gebied Warmenhuizen

Wil je weten welke bedrijven er in Landelijk gebied Warmenhuizen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Landelijk gebied Warmenhuizen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

M.O. Reparatie & Onderhoud
Opgericht in Maart 2024

De onderneming M.O. Reparatie & Onderhoud is gevestigd op Diepsmeerweg 47 te Warmenhuizen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Maatschap C. Ooijevaar
Opgericht in Januari 2008

De maatschap Maatschap C. Ooijevaar is gevestigd op Warmenhuizerweg 17 te Warmenhuizen en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Woensdag 10 april 2024

minkshop
Opgericht in Februari 2024

De onderneming minkshop is gevestigd op Rekerkoogweg 20 te Warmenhuizen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

JC van Diepen
Opgericht in Februari 2024

De onderneming JC van Diepen is gevestigd op Molenweg 7 te Warmenhuizen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Maandag 18 maart 2024

Vermue Teelt
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Vermue Teelt is gevestigd op Burchtweg 2 te Warmenhuizen en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

Dinsdag 23 januari 2024

De Paarlberg Land B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap De Paarlberg Land B.V. is gevestigd op Rekerkoogweg 2 te Warmenhuizen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

JYK B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap JYK B.V. is gevestigd op Oudewal 60 te Warmenhuizen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 11 januari 2024

De Moel Zorgboerderij Boeiend
Opgericht in Januari 2024

De onderneming De Moel Zorgboerderij Boeiend is gevestigd op Oudewal 115 te Warmenhuizen en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Van Duin Bouwbedrijf B.V.
Opgericht in Januari 2019

De besloten vennootschap Van Duin Bouwbedrijf B.V. is gevestigd op Dergmeerweg 27 te Warmenhuizen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 24 augustus 2023

R.M Stables
Opgericht in Februari 2023

De onderneming R.M Stables is gevestigd op Diepsmeerweg 39 te Warmenhuizen en is actief in de branche Fokken en houden van paarden en ezels.

Maandag 10 juli 2023

Shape Rail Services B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Shape Rail Services B.V. is gevestigd op Trambaan 7 te Warmenhuizen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 24 mei 2023

Welsinge B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Welsinge B.V. is gevestigd op Burchtweg 2 te Warmenhuizen en is actief in de branche Financiële holdings.

Fa. N.J. Borst
Opgericht in Januari 2020

De vennootschap onder firma Fa. N.J. Borst is gevestigd op Diepsmeerweg 46 te Warmenhuizen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 23 mei 2023

Dhelia Strategy & Executive Consulting
Opgericht in April 2023

De onderneming Dhelia Strategy & Executive Consulting is gevestigd op De Groet 5 te Warmenhuizen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 14 maart 2023

After life afscheidsfotografie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming After life afscheidsfotografie is gevestigd op Kanaalweg 27 te Warmenhuizen en is actief in de branche Fotografie.

Meer nieuws in Landelijk gebied Warmenhuizen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement