Bedrijven in Groeneweg

Wil je weten welke bedrijven er in Groeneweg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Groeneweg.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

MM-LMT
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma MM-LMT is gevestigd op Rozenlaan 18 te Schagen en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Woensdag 24 april 2024

Saleh.nl
Opgericht in April 2024

De onderneming Saleh.nl is gevestigd op Beukenlaan 3 te Schagen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Shine Freelance
Opgericht in April 2024

De onderneming Shine Freelance is gevestigd op Abeelstraat 31 te Schagen en is actief in de branche Reparatie van overige apparatuur.

MultiKoos
Opgericht in April 2024

De onderneming MultiKoos is gevestigd op Sierkersstraat 30 te Schagen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 10 april 2024

T. Multiservice
Opgericht in Februari 2024

De onderneming T. Multiservice is gevestigd op Kastanjestraat 11 te Schagen en is actief in de branche Grondverzet.

huisje door je brievenbus
Opgericht in Maart 2024

De onderneming huisje door je brievenbus is gevestigd op Populierenlaan 8 te Schagen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Maandag 18 maart 2024

Aland Saffo
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Aland Saffo is gevestigd op Lijsterbesstraat 61 te Schagen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Sunio
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Sunio is gevestigd op Acaciaplein 128 te Schagen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bruggeman infra
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Bruggeman infra is gevestigd op Iepenlaan 5 te Schagen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Maged
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Maged is gevestigd op Haagbeukstraat 2 te Schagen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Adviesbureau VdV
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Adviesbureau VdV is gevestigd op Essenlaan 40 te Schagen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Natuurlijk by Daan
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Natuurlijk by Daan is gevestigd op Prunusstraat 7 te Schagen en is actief in de branche Winkels in drogisterij-artikelen.

Donderdag 1 februari 2024

HOZAN bezorger
Opgericht in Januari 2024

De onderneming HOZAN bezorger is gevestigd op Haagbeukstraat 2 te Schagen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Stevenhaagen Installatie Techniek
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Stevenhaagen Installatie Techniek is gevestigd op Kastanjestraat 76 te Schagen en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Donderdag 11 januari 2024

Royal T Consultancy B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Royal T Consultancy B.V. is gevestigd op Iepenlaan 35 te Schagen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Meer nieuws in Groeneweg

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement