Bedrijven in Wijk 00

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 00 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 00.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

MaBaS Bouwadvies B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap MaBaS Bouwadvies B.V. is gevestigd op Meerkoet 17 te Schagen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Medisch Pedicure Marjon Jak
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Medisch Pedicure Marjon Jak is gevestigd op Roosstraat 25 te Schagen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Momtaz market
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Momtaz market is gevestigd op Mozartlaan 15 te Schagen en is actief in de branche supermarkten.

Vereniging van eigenaars gebouw Loggersplein 3 en 3a te Wieringerwerf
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw Loggersplein 3 en 3a te Wieringerwerf is gevestigd op Grotewallerweg 31 te Schagen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Deutekom B.V.
Opgericht in Oktober 1933

De besloten vennootschap Deutekom B.V. is gevestigd op Vincent van Goghlaan 41 te Schagen.

BeYOUtybar by Iv
Opgericht in April 2024

De onderneming BeYOUtybar by Iv is gevestigd op Bonkelaarsdijk 5 te Schagen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

PGS Vastgoed B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap PGS Vastgoed B.V. is gevestigd op Witte Paal 302A te Schagen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Jaedon Aanonsen
Opgericht in April 2024

De onderneming Jaedon Aanonsen is gevestigd op Piet Blokkerstraat 71 te Schagen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

AVN Trading Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming AVN Trading Consultancy is gevestigd op Molenstraat 19A te Schagen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Deutekom's Financi?le Dienstverlener
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Deutekom's Financi?le Dienstverlener is gevestigd op Vincent van Goghlaan 41 te Schagen en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

S4etovoditel administratiekantoor
Opgericht in April 2024

De onderneming S4etovoditel administratiekantoor is gevestigd op Molenstraat 19A te Schagen en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Gulser Juridisch Advies
Opgericht in April 2024

De onderneming Gulser Juridisch Advies is gevestigd op Berliozstraat 4 te Schagen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Devonvw
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Devonvw is gevestigd op Eksterstraat 81 te Schagen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

IME van Muijen
Opgericht in April 2024

De onderneming IME van Muijen is gevestigd op Witte Paal 33 te Schagen en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

RvdB onlineshopNL
Opgericht in April 2024

De onderneming RvdB onlineshopNL is gevestigd op Witte Paal 60 te Schagen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Wijk 00

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement