Bedrijven in Verspreide huizen ten oosten van Schagen

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen ten oosten van Schagen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen ten oosten van Schagen.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Elske Vastgoed B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Elske Vastgoed B.V. is gevestigd op Karper 37 te Schagen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Woensdag 24 april 2024

Montagebedrijf Bloem B.V.
Opgericht in Juni 2021

De besloten vennootschap Montagebedrijf Bloem B.V. is gevestigd op Meerval 14 te Schagen en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Bloem Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bloem Beheer B.V. is gevestigd op Meerval 14 te Schagen en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 10 april 2024

Van Dieten Allround Dienstverlening B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Van Dieten Allround Dienstverlening B.V. is gevestigd op Meerval 9 te Schagen en is actief in de branche Natte waterbouw.

Maandag 18 maart 2024

Sanne Melching
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sanne Melching is gevestigd op Voorn 20 te Schagen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Corn? Hakvoort
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Corn? Hakvoort is gevestigd op Meerval 67 te Schagen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Donderdag 1 februari 2024

Van Slageren Advies
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Van Slageren Advies is gevestigd op Nes 5A te Schagen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Dinsdag 23 januari 2024

Sisters in Shape
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Sisters in Shape is gevestigd op Meerval 101 te Schagen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 11 januari 2024

Robot Specialist B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Robot Specialist B.V. is gevestigd op Voorn 10 te Schagen en is actief in de branche Reparatie van elektrische apparatuur.

Atelier Sanbak
Opgericht in November 2023

De onderneming Atelier Sanbak is gevestigd op Haringhuizerweg 6 te Schagen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

DWES Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap DWES Beheer B.V. is gevestigd op Karper 15 te Schagen en is actief in de branche Financiële holdings.

Buro Beets
Opgericht in November 2023

De onderneming Buro Beets is gevestigd op Karper 16 te Schagen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vlegels Timmerwerken
Opgericht in November 2023

De onderneming Vlegels Timmerwerken is gevestigd op Haringhuizerweg 6 te Schagen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Ter Haar Klimaattechniek
Opgericht in November 2023

De onderneming Ter Haar Klimaattechniek is gevestigd op Nes 7 te Schagen en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Maandag 10 juli 2023

StaalBaron Projectontwikkeling B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap StaalBaron Projectontwikkeling B.V. is gevestigd op Nes 18 te Schagen en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Verspreide huizen ten oosten van Schagen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement