Bedrijven in Zijpe

Wil je weten welke bedrijven er in Zijpe zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zijpe.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Dikkeboom Haardhout
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Dikkeboom Haardhout is gevestigd op Keinsmerweg 88a te 't Zand en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Wanders Trainingen
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Wanders Trainingen is gevestigd op Jippesstraat 7 te Oudesluis en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Geluksfee
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Geluksfee is gevestigd op Burg. de Moorstraat 16 te Schagerbrug en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

Dinsdag 11 juni 2024

Kind & Emoties
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Kind & Emoties is gevestigd op Bosweg 2 te 't Zand en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Sea Progress
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Sea Progress is gevestigd op Schagerweg 54 te Schagerbrug en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Pool Exploitatie Schagerbrug B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Pool Exploitatie Schagerbrug B.V. is gevestigd op Polderweg 20 te Schagerbrug en is actief in de branche benzinestations.

0303 Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming 0303 Dienstverlening is gevestigd op Helmweg 24 te Callantsoog en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Stef Broersen Elektrotechniek
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Stef Broersen Elektrotechniek is gevestigd op 't Vierkant 18 te Schagerbrug en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Stormlijn
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Stormlijn is gevestigd op Ruigeweg 76a te Sint Maartensbrug en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

W. Baart Technische Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming W. Baart Technische Dienstverlening is gevestigd op Rijksweg 57 te Schagerbrug en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Diana Julia
Opgericht in April 2024

De onderneming Diana Julia is gevestigd op Zandhope 11 te 't Zand en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Joya Zorgt
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Joya Zorgt is gevestigd op Hollands Hoen 3 te Schagerbrug en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

C?e
Opgericht in September 2012

De onderneming C?e is gevestigd op Plein 1945 3 te Petten en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

de Boer Brommobielen
Opgericht in September 2000

De vennootschap onder firma de Boer Brommobielen is gevestigd op Prins Clausweg 6 te 't Zand en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

BolleNoord Plaza B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap BolleNoord Plaza B.V. is gevestigd op Groteweg 9 te 't Zand en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Meer nieuws in Zijpe

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement