Bedrijven in Schagerbrug

Wil je weten welke bedrijven er in Schagerbrug zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schagerbrug.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Sea Progress
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Sea Progress is gevestigd op Schagerweg 54 te Schagerbrug en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Pool Exploitatie Schagerbrug B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Pool Exploitatie Schagerbrug B.V. is gevestigd op Polderweg 20 te Schagerbrug en is actief in de branche benzinestations.

Stef Broersen Elektrotechniek
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Stef Broersen Elektrotechniek is gevestigd op 't Vierkant 18 te Schagerbrug en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

W. Baart Technische Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming W. Baart Technische Dienstverlening is gevestigd op Rijksweg 57 te Schagerbrug en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Joya Zorgt
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Joya Zorgt is gevestigd op Hollands Hoen 3 te Schagerbrug en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 24 april 2024

Anna's Holding II B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Anna's Holding II B.V. is gevestigd op Ruigeweg 91 te SINT MAARTENSBRUG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Alhaji1
Opgericht in April 2024

De onderneming Alhaji1 is gevestigd op Burg. van Doornstraat 6 te Schagerbrug en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Beestenwereld.nl
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Beestenwereld.nl is gevestigd op Burg. Siemersstraat 16 te Schagerbrug en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bergman Beenmode B.V.
Opgericht in Maart 1994

De besloten vennootschap Bergman Beenmode B.V. is gevestigd op Hollands Hoen 33 te Schagerbrug en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Langs de Sloot
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Langs de Sloot is gevestigd op Grote Sloot 354 te Schagerbrug en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Maandag 18 maart 2024

Machine Control Solutions B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Machine Control Solutions B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 3 te Schagerbrug en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 1 februari 2024

mACTIVITY
Opgericht in Januari 2024

De onderneming mACTIVITY is gevestigd op Grote Sloot 419 te Schagerbrug en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Donderdag 11 januari 2024

Ongediertebestrijding Falco de Nijs
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ongediertebestrijding Falco de Nijs is gevestigd op Het Achterom 3 te Schagerbrug en is actief in de branche Overige reiniging.

DKAY
Opgericht in December 2023

De onderneming DKAY is gevestigd op Schagerweg 89 te Schagerbrug en is actief in de branche Vervaardiging van onderkleding.

All Bright Care
Opgericht in November 2023

De onderneming All Bright Care is gevestigd op Belkmerweg 127 te Schagerbrug en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Meer nieuws in Schagerbrug

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement