Bloemenwinkels in Emmen

Zoek je een bloemenwinkel in Emmen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Emmen.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Acacia Fleur & Interieur
Opgericht in april 2013

De onderneming Acacia Fleur & Interieur is gevestigd op Peyserhof 6 te Emmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Angelslo > Angelslo > 7824CP
Acacia Fleur & Interieur
Opgericht in april 2013

De onderneming Acacia Fleur & Interieur is gevestigd op Middenhaag 11 te Emmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Emmermeer > Emmermeer > 7815LB
De Tuinfluiter
Opgericht in april 2013

De onderneming De Tuinfluiter is gevestigd op Kruizemunt 6 te Klazienaveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Klazienaveen > Klazienaveen-Noord > 7892AB
V.O.F. Tuincentrum en Dierenspeciaalzaak Omvlee
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Tuincentrum en Dierenspeciaalzaak Omvlee is gevestigd op Oranjekanaal NZ 4 te Emmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Kern Emmen Noord > Verspreide huizen Emmen > 7825TK
Tuincentrum en Hoveniersbedrijf
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Tuincentrum en Hoveniersbedrijf "De Zijtak" V.O.F. is gevestigd op Zijtak OZ 9 te Nieuw-Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Nieuw-Amsterdam > Nieuw-Amsterdam-Centrum > 7833AL
Jumper Huisdierdiscount
Opgericht in april 2013

De onderneming Jumper Huisdierdiscount is gevestigd op Noordbargerstraat 11 te Emmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Kern Emmen Zuid > Noordbarge > 7811KE
Bloemen Cees
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen Cees is gevestigd op De Langendijk 2 te Klazienaveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Klazienaveen > Tuinbouwcentrum Klazienaveen > 7891TD
Pet's Place (eig. J.B. Bos)
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place (eig. J.B. Bos) is gevestigd op Langestraat 115C te Klazienaveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Klazienaveen > Klazienaveen-Zuid > 7891GH
Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place is gevestigd op Statenweg 29 te Emmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Angelslo > Angelslo > 7824CS
Bloemenhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis "De Binderij" is gevestigd op Vaart ZZ 53 te Nieuw-Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Nieuw-Amsterdam > Nieuw-Amsterdam-Centrum > 7833AC
Bloemen Cees
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen Cees is gevestigd op Nijkampenweg 94 te Emmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Emmermeer > Emmermeer > 7815GR
Bob's Hengelsportshop
Opgericht in april 2013

De onderneming Bob's Hengelsportshop is gevestigd op Boslaan 62A te Emmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Emmerschans > Emmerschans > 7823TP
Drenthen's Dierenspeciaalzaak V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Drenthen's Dierenspeciaalzaak V.O.F. is gevestigd op Schooldijk 127 te Veenoord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Veenoord > Veenoord > 7844KB
V.O.F. Siekman Diervoeders
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Siekman Diervoeders is gevestigd op Warmeerweg 48 te Emmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Emmermeer > Emmermeer > 7815HH
Bloemenhuis Henk Hemmen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Henk Hemmen is gevestigd op Statenweg 37 te Emmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Emmen > Angelslo > Angelslo > 7824CS

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement