Bloemenwinkels in Heerlen

Zoek je een bloemenwinkel in Heerlen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Heerlen.

In Heerlen zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Tuincentrum Heerlen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum Heerlen B.V. is gevestigd op In de Cramer 140 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Woonboulevard-Ten Esschen > Ten Esschen > 6412PM
V.O.F. Bloemsierkunst Ogenlust
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloemsierkunst Ogenlust is gevestigd op Akerstraat-Noord 94 te Hoensbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Mariarade > Mariarade-Zuid > 6431HP
Pets Place XL
Opgericht in april 2013

De onderneming Pets Place XL is gevestigd op In de Cramer 88 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Woonboulevard-Ten Esschen > Ten Esschen > 6412PM
Hendriks Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Hendriks Bloemen is gevestigd op Promenade 48 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Heerlen-Centrum > Heerlen-Centrum > 6411JK
Bloemsierkunst-Kunstnijverheid Ed Heuvelmans
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst-Kunstnijverheid Ed Heuvelmans is gevestigd op Weltertuijnstraat 80 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Welten-Benzenrade > Welten-Dorp > 6419XD
Bloemsierkunst Mille Fleurs
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Mille Fleurs is gevestigd op Kouvenderstraat 67-69 te Hoensbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Hoensbroek-De Dem > Hoensbroek-Centrum > 6431HB
Hendriks Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Hendriks Bloemen is gevestigd op Stationstraat 24 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Heerlen-Centrum > Heerlen-Centrum > 6411NJ
Hendriks Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Hendriks Bloemen is gevestigd op Apollolaan 28 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Heerlen-Centrum > 't Loon > 6411BB
Hendriks Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Hendriks Bloemen is gevestigd op Wannerplein 11 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Heerlerheide-Passart > Heerlerheide Kom > 6413ET
Bloemenboetiek 't Boeketje
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek 't Boeketje is gevestigd op Kerkraderweg 23 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Molenberg > Dr. Schaepmanplein en omgeving > 6416CC
Bloemenboetiek 't Boeketje
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek 't Boeketje is gevestigd op Van Weerden Poelmanstraat 34 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Caumerveld-Douve Weien > Douve Weien > 6417EN
John Backers Hengelsport
Opgericht in april 2013

De onderneming John Backers Hengelsport is gevestigd op Akerstraat-Noord 152 te Hoensbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Mariarade > Mariarade-Zuid > 6431HR
Relaxzd B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Relaxzd B.V. is gevestigd op Akerstraat-Noord 312 te Hoensbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Hoensbroek-De Dem > De Dem en omgeving > 6431HW
Het Bloemenhof
Opgericht in april 2013

De onderneming Het Bloemenhof is gevestigd op Heerlerbaan 201 te Heerlen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Heerlerbaan-Centrum > Heerlerbaan-Oost > 6418CD
Egidio Pettini Tuincentrum B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Egidio Pettini Tuincentrum B.V. is gevestigd op Vaesraderbosweg 4 te Hoensbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerlen > Maria Gewanden en Terschuren > Maria Gewanden > 6432PG

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement