Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Hollands Kroon

Zoek je een bloemenwinkel in Hollands Kroon? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Hollands Kroon.

In Hollands Kroon zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Tuincentrum Hollander B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum Hollander B.V. is gevestigd op Schorweg 99b te Breezand en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wijk 06 » Breezand » 1764MD
Jan Cees Lont Sfeerboerderij
Opgericht in april 2013

De onderneming Jan Cees Lont Sfeerboerderij is gevestigd op Terdiek 23 te Nieuwe Niedorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Terdiek » 1733JD
Boomkwekerij Roovershof
Opgericht in april 2013

De onderneming Boomkwekerij Roovershof is gevestigd op Molenvaart 307 te Anna Paulowna en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wijk 06 » Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt » 1761AG
Winkel 't Kraaienest B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Winkel 't Kraaienest B.V. is gevestigd op Kerkweg 5a te Anna Paulowna en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wijk 06 » Oostpolder » 1761JD
Tuincentrum Bloembinderij De Tuin van          Middenmeer
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Bloembinderij De Tuin van Middenmeer is gevestigd op Zuiderzeeweg 4 te Middenmeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775PS
Faunaland Zeeman
Opgericht in april 2013

De onderneming Faunaland Zeeman is gevestigd op Zandloper 9 te Winkel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731LM
Tuincentrum Meliora
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Meliora is gevestigd op Hoornseweg 23 te Middenmeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775RB
VCHN tevens handelend onder de naam Faunaland VCHN
Opgericht in april 2013

De onderneming VCHN tevens handelend onder de naam Faunaland VCHN is gevestigd op Hoornseweg 31 te Middenmeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775RB
G.J. Boontjes
Opgericht in april 2013

De onderneming G.J. Boontjes is gevestigd op Zwinstraat 15 te Den Oever en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779BD
vof Moors-de Bruijckere
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma vof Moors-de Bruijckere is gevestigd op Werfstraat 84 te Wieringerwerf en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771BE
Van Gent & van der Meer Horst B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Van Gent & van der Meer Horst B.V. is gevestigd op Schorweg 6a te Breezand en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wijk 06 » Gelderse Buurt en omgeving » 1764MA
Bloemenhuis Wierings
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Wierings is gevestigd op Hoofdstraat 20a te Hippolytushoef en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wieringen » Hippolytushoef » 1777CB
't Wierings Bloemenhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming 't Wierings Bloemenhuis is gevestigd op Hoofdstraat 28 te Hippolytushoef en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wieringen » Hippolytushoef » 1777CB
Bloemboetiek Dille
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemboetiek Dille is gevestigd op Zandvaart 142 te Breezand en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wijk 06 » Breezand » 1764NX
Pimpernel Bloembinderij
Opgericht in april 2013

De onderneming Pimpernel Bloembinderij is gevestigd op Dorpsstraat 158 te Nieuwe Niedorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733AR
Firma Mantis
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Firma Mantis is gevestigd op Molengang 150 te Anna Paulowna en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wijk 06 » Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt » 1761BW
Olga Klip
Opgericht in april 2013

De onderneming Olga Klip is gevestigd op Trambaan 79 te Nieuwe Niedorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1733AX
Bloembinderij Ma-d´r-liefjes
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Ma-d´r-liefjes is gevestigd op Molenvaart 37 te Anna Paulowna en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wijk 06 » Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt » 1761AA
V.O.F. Jorna Zeepierenhandel
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Jorna Zeepierenhandel is gevestigd op Hofstraat 53 te Den Oever en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779CB
Mw. J. Aggenbach
Opgericht in april 2013

De onderneming Mw. J. Aggenbach is gevestigd op Molenvaart 140 te Anna Paulowna en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hollands Kroon » Wijk 06 » Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt » 1761AM

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hollands Kroon

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?